auusra1 parašė:
mamytes, ar daretes jau kuri kaklo rauksles tyrima? sake gydytoja nuo 11iki 14 savaites atlikti, eisiu ryt , pagal echoskopa man bus 11 savaiciu ir 6 dienos, ar ne …
O kas čia per tyrimas?
auusra1 parašė:
mamytes, ar daretes jau kuri kaklo rauksles tyrima? sake gydytoja nuo 11iki 14 savaites atlikti, eisiu ryt , pagal echoskopa man bus 11 savaiciu ir 6 dienos, ar ne …
O kas čia per tyrimas?
Skruzdziuke parašė:
O kas čia per tyrimas?![]()
Ziurint echoskopu sprando rauksle matuoja.
pavasaris12 parašė:
mamkos, kas jau pasakėt darbovietėj, kad laukaitės, kaip tai padarėt? ar užtenka tik pasakyti? ar reikia pristatyti pažymą? iškart su pasakymu, ar čia individualiai…
Dar nepasakiau, nes neturiu pažymos. Kai turėsiu su ja ir pranešiu, bet manau jau įtaria...
Skruzdziuke parašė:
O kas čia per tyrimas?![]()
matuoja kaklo rauksle ir nustato tikimybe chromosominems ligoms
pavasaris12 parašė:
mamkos, kas jau pasakėt darbovietėj, kad laukaitės, kaip tai padarėt? ar užtenka tik pasakyti? ar reikia pristatyti pažymą? iškart su pasakymu, ar čia individualiai…
manau priklauso nuo darbovietes, kai pristatysit pazyma, Jusu nebegales atleisti, as pasakiau tiesiog zodziu, prieme gerai visai. tikejaus kad bus kitaip
pavasaris12 parašė:
Nuo darbovietės priklauso. Kai laukiausi aną kartą, darbdaviai iš kitų sužinojo, kad galiu lauktis ir staigiai perkelė mane į 0.5 et. Norėjo ir atleist, bet staigiai pristačiau pažymą. Ginčytis buvo gal ir galima, bet beprasmiška, tuoj pat buvo užsiundyti teisininkai... Geriau iškart turėt pažymą, tai garantuočiau...
editux1 parašė:
o tiksliau is kur tu?
Horten, o tu :-)?
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai