vitaa9 parašė:
O jeigu aš padidinsiu iki 800 nieko nebus ?
Manau kad nieko. As geriau pries pastojant menesi 800 ir dabar tiek pat. Gine sake, kad gerai.
vitaa9 parašė:
O jeigu aš padidinsiu iki 800 nieko nebus ?
Manau kad nieko. As geriau pries pastojant menesi 800 ir dabar tiek pat. Gine sake, kad gerai.
Jolanta37 parašė:
As geriau 400 bet galvojau kad gal mazokai, pas ginekologe dar nebuvau bet galvoju gerti po 800 nes kazkur skaiciau kad perteklius su slapimu pasisalina
Canana parašė:
Bet 1000 labai dideles dozes... Man gydytoja ir gine pasake gerti 400 folio.
Tikrai nebijokit.Nuo folio rugsties nieko blogo nebus, jos organizmas pasiima tiek, kiek reikia. O skiriama ji nuo.apsigimimu.
Ziviliukeeee parašė:
Merginos uzsisakiau pregnacare plus vitaminu nesciosiom ir pamaciau kad ten vitamino E 20mg ar neperdaug kartais????![]()
As pregnat care su omega saziningai atgeriau nestumo laikotarpiu,o db geriu pregnatcare maitinanciom,ir nieko blogo nebuvo ir nera
Lukute9 parašė:
As pregnat care su omega saziningai atgeriau nestumo laikotarpiu,o db geriu pregnatcare maitinanciom,ir nieko blogo nebuvo ir nera![]()
Aciu labai. Nes as pries tai geriau pregnacare bandanciom pastoto ir ten vitamino E buvo 4mg tai buvau issogansus
bet siaip aciu dabar ramiai galesiu gerti
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai