Sviese parašė:
Kai namie matuoju tai buna max iki 140 viršutinis, o pas gydytoja tai net ir 170 siekia.
Gal jums nuo streso, kad esat pas gydytoja, pakyla spaudimas. Pazistu ne viena zmogu, kuriam taip yra
Sviese parašė:
Kai namie matuoju tai buna max iki 140 viršutinis, o pas gydytoja tai net ir 170 siekia.
Gal jums nuo streso, kad esat pas gydytoja, pakyla spaudimas. Pazistu ne viena zmogu, kuriam taip yra
Abra parašė:
Gal jums nuo streso, kad esat pas gydytoja, pakyla spaudimas. Pazistu ne viena zmogu, kuriam taip yra![]()
Tai aš jau juokauju, kad mano organizmas alergiškas gydytojams
nes visada pas gydytoja jis aukštas būna
As viska ta suvokiu tik man atrodo jis tikrai nesupranta, kad as laukiuos ir is jo puses nera jokio kontakto su vaikuciu, tai gal del to esu pyktelejus ir nenoriu vestis, bet sakoma kad kaip tik tada suartejama su vaiku ir atsiranda rysys, na dar savaite liko tai paziuresim
pifpaf parašė:
Žinokit, jog atstumti vyrai labai ilgai laiko nuoskaudas. Jei tėvelis jaučia ryšį nuo pat pradžių, reikia tik sveikinti ir skatinti tai. Kad ir koks geras mano vyra…
As taip noreciau irgi pavalgyt skaniai, kaip as noreciau pas mama but
.As. parašė:
As viska ta suvokiu tik man atrodo jis tikrai nesupranta, kad as laukiuos ir is jo puses nera jokio kontakto su vaikuciu, tai gal del to esu pyktelejus ir nenoriu v…
Na vyras gi lauktis negali
o jo dalis juk ten yra, be jo ir vaikucio nebutu.
Nors vyrai ir nesilaukia, taciau kontakta jie jaucia jau nuo 2 teigiamu testo juosteliu
Ir kontakta kaip tik vyras nori uzmegsti, o jus atstumiat
Canana parašė:
Na vyras gi lauktis negalio jo dalis juk ten yra, be jo ir vaikucio nebutu.
Nors vyrai ir nesilaukia, taciau kontakta jie jaucia jau nuo 2 teigiamu testo juos…
Nera namu be dumu, tam yra priezasciu santykiuose, tik idomu ar cia vienai man pradeda hormonai veikt
Julijos parašė:
Gresiancio priezasties neivardino, nes man skauda kairi sona gydytojas sake gali buti nuo bet ko, ir zarnyno, gimdos, labai daug pavardino bet tiksliai nepasakė. O …
Man irgi labai kairi sona skauda , ir beproto silpna .
Abra parašė:
Patarimas nerimaujamcioms del pirmagimiu, kai i pasauli ateis naujagimis :
Ar jus sekate savo vaikuciams pasakas? Ar jie turi megstama heroju?
Labai grazu!!
.As. parašė:
As viska ta suvokiu tik man atrodo jis tikrai nesupranta, kad as laukiuos ir is jo puses nera jokio kontakto su vaikuciu, tai gal del to esu pyktelejus ir nenoriu v…
jei vyras nepalaikė noro, nepalaikė pastojus ir nelaukė mažiuko, ypač jei neplanuotas buvo...- aš pilnai suprantu savisaugos instinktą...
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai