zaliojiii parašė:
Dėl liepžiedžių nepamenu, bet aviečių tikrai negalima ypač pirmam trimestre. Gali iššaukti persileidimą![]()
hm.. teks pasidomėt tuomet.. nes iki nėštumo tai man labai veiksminga buvo..
zaliojiii parašė:
Dėl liepžiedžių nepamenu, bet aviečių tikrai negalima ypač pirmam trimestre. Gali iššaukti persileidimą![]()
hm.. teks pasidomėt tuomet.. nes iki nėštumo tai man labai veiksminga buvo..
Na pas mus eho jau issamius daro 3 kart, 3 men, 5men ir 8 men. Einu db pas gydytoja kad tiesiog patikrintu,aisku vistiek darys eho bet tik tam kad paziuret mazyli o issamys bus paskirtas 12-15savaiciu begyje. Daktarais cia esu lb patenkinta ir gimdymu nenusivyliau,gimdziau su epiduru...cia atvirksciai nei norvey ziuri kaip i kankine jei atsisakai epiduro
as gimdziau lb lengvai,saremei tikri prasidejo 9ryto,2h jau laukiau gimdymo palatoj epiduro ir 20:25turejom jau mergyte
po epiduro dar palatoj spejom su vyru ir pasnaust kol viskas prasidejo
Sviese parašė:
hm.. teks pasidomėt tuomet.. nes iki nėštumo tai man labai veiksminga buvo..![]()
Dėl veiksmingumo nesiginčyju, tikrai super vaistai
pifpaf parašė:
Man vakar TD pranešė apie 7 savaitės pradžią, rytoj ryte vėl einu pas gydytoją echo darytis. Prieš savaitę buvau, dar nieko patvirtinti negalėjo, labai tikiuosi, ka…
Laukiam gerų žinių
jono parašė:
Sveikos, man aretja pirmo apsilankymo metas, galvoju uzsiarsyt pas kokia nors gydytoja VGN, rekomendavo man Garsviene pazistamos, taciau paskaicius atsiliepimu inte…
Aš Centro poliklinikoj pas Ingą Soročkiną einu. Jauna ir šiaip smagi gydytoja
-kruopyte parašė:
as tai nesuprantu kaip uzsienyje skanus pirmus gali daryt tik nuo 18-20sav, juk 12 savaiciu visad sprando rauksle matuoja, mato ar vaikutis sveikas..
Gal ka susimaise!
Pirmas skanas 12 sav,sekantis 18-20sav
Lukute9 parašė:
O as dar 4 pazystamas kurios kauno klinikose gimde,tai ir buvo jau "per velu"epidiura leisti,ispat pradziu dar nereikia nereikia paskiau per velunes klinikose d…
Klinikose daktarai ne naturalistai, o verslininkai
Planuojanti4 parašė:
O jus ji darotes, nes yra kazkokia rizika? As nesu tokio tyrimo dariusis![]()
Ar cia jus jau daretes nesciosios korteles uzvedimui?
Gliukozes tyrima paskyre pirmo apsilankymo metu. Tai tik paziuri cukraus kieki kraujyje. Jei viskas ok, tai ok. Jei ne, tai reikia daryti gliukozes toliaravimo testa. Nescioji ji atlieka apie 28sav. Padaro kraujo tyrima, paziuri cukru, tuomet isgeri stikline gliukozes ir po 2val vel ziuri cukraus kieki kraujyje.
Įnoringa parašė:
Sveikosnoriu ir aš prisijungt prie jūsų, nors dar labai nedrąsiai
turėjau nesivystantį nėštumą, tai labai dabar visko bijau. Matau kalbat apie pirmą vizi…
As irgi po nesivystancio dabar pastojau... Pasiskambinus ginei, liepe ateiti praejus 10d po to kai testas parode ll. Sako, turi praeiti minimun savaite, kad zirniukas pasiektu gimda
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai