okvit parašė:
O cia busimos gruodinuku mamytes daugumoje is Vilniaus ar ir is kitu miestu?![]()
Skuodas
okvit parašė:
O cia busimos gruodinuku mamytes daugumoje is Vilniaus ar ir is kitu miestu?![]()
Skuodas
brashkee parašė:
Ar kam yra buve sinusitai laukiantis ?? Buna galva plysta, nosis jau raudona nuo putimo gerkle skauda , ir jokio vaisto negaliupatarkit ka daryt . Nuo arbatu j…
Pameginkit praplauti nosi, vandens stiklinej ismaisykit sauksteli sodos. Keliskart per diena plaukit nosi. Po poros dienu turetumet pasijusti geriau.
Nu va, vakar vakare išbandžiau slyvų nektarą, jokio efekto, aišku kaip ir tikra nėščioji dar privalėjau pamaišyti jį su raugintais kopūstais ir dar kažkuo. Skambinsiuos ginekologei popiet dėl Duphalac vartojimo. kažkas klausė dėl skydliaukės vėžio simptomų: tai va, pats baisiausias simptomas buvo tas, kad nebegalėjau nei įkvėpti nei iškvėpti, kaklas buvo storas, į trečią aukštą užlipti būdavo nelengva, gydytojai iškart įtarė skydliaukės sutrikimus. Pasidarius kraujo tyrimus, paaiškėjo, kad skydliaukė funkcionuoja tobulai, tik yra bėda, kažkokių atipinių ląstelių viršijama daugiau nei 1300 kartų, padarė echo, biopsiją, diagnozė pasitvirtino. Gavau operaciją ir keletą terapijų.
milda.n parašė:
Nu va, vakar vakare išbandžiau slyvų nektarą, jokio efekto, aišku kaip ir tikra nėščioji dar privalėjau pamaišyti jį su raugintais kopūstais ir dar kažkuo. Skambins…
Vajej kaip baisu
marijuke24 parašė:
Sveiki. Pas mane trečias nėštumas. Turiu 7 metu sūnu ir 6 mėnesių sūneli. Labai noriu mergytesTerminas gruodžio 24.
Turėsit pačią brangiausią kalėdinę dovanėlę
brashkee parašė:
Ar kam yra buve sinusitai laukiantis ?? Buna galva plysta, nosis jau raudona nuo putimo gerkle skauda , ir jokio vaisto negaliupatarkit ka daryt . Nuo arbatu j…
Aš su antru neštumu visa neštuma skalavau nosi su juros druska tai man palengvindavo kvepavima. Pagimdžius sloga baigesi.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai