akirita parašė:
Nu aš nesuprantu, kam dėl visko kaltint tuos hormonushormonai, hormonai, o kur asmeninė atsakomybė? Kai šiaip gyvenime liūdna, sunku, pikta ar nuotaikos keičias…
Bet baisu, kad tai kenkia kruopytei...
akirita parašė:
Nu aš nesuprantu, kam dėl visko kaltint tuos hormonushormonai, hormonai, o kur asmeninė atsakomybė? Kai šiaip gyvenime liūdna, sunku, pikta ar nuotaikos keičias…
Bet baisu, kad tai kenkia kruopytei...
Vyrui dar nesakiau, nežinau kaip gražiai pranešti šią naujieną, gal nupirkti kokius tapukus, įdėti į dėžutę su nėštumo testuku ir užrašu "Tu dar kartą būsi tėtis". Nes su pirmuoju pamenu tik pasidariau testuką, ir visam pasauliui norėjosi išrėkti, ta iš kart paėmiau telefoną ir pasukau vyrui. Šį kart noriu gražią staigmeną padaryti
Oi mamytės, kaip keista, dar vis negaliu patikėti, juk tik ŠIANDIEN sužinojau
Šiek tiek apie mane: gyvename Norvegijoje, turime čia savo namus, tad į Lietuvą gyventi grįžti jau nebeplanuojame. Abu mūsų vaikiukai bus norvegiukai, lankys čia darželius ir mokyklas. Žinoma, namuose kalbame lietuviškai
Kai išėjau motinystės atostogų, įmonė, kurioje dirbau bankrutavo, tad joms pasibaigus nebeturėjau kur grįžti. Sėdžiu namuose su sūneliu ir gaunu bedarbystės išmoką, kuri čia ganėtinai nebloga, gyventi įmanoma
Reik planuotis vizitą pas gydytoją, nes esu rizikos grupėje. Turiu minusinę kraujo grupę + pirmasis nėštumas buvo skatintas mėnesiu anksčiau, nes buvo įtarta, kad vaikeliui neužtenka medžiagų, placenta neatlieka savo darbo, tad gimėme visu mėnesiu anksčiau, buvome mažyyyyčiai, bet sveiki 2248g ir 46cm
Yndrute parašė:
Labas rytasAš jūsų nesuprantu
jūs toks vaizdas kai kurios nedirbat, nieko neveikiat per dieną tik mąstot kas tam vaikui gali būti blogo ;) mamulės atsipalaid…
Nu maladec, kad daugiau tokių pozityvių žmonių tai ir gyvenimas gražesnis ;) bravo
spaudžiu dešinę
Pas mus čia Norvegijoje pagal bendrą tvarką echo daro tik 17-20 sav., bet bent jau su pirmuoju nėštumu aš ėjau privačiai apie 11 sav., nes kažkokia nesąmonė laukti tiek laiko iki pirmo echo.. vis tiek norisi sužinoti ar viskas gerai, ar bent jau pats nėštumas vietoje, ir apskritai, ar vieno laukti, ar dviejų, o gal dar daugiau
Šiaip pas mane iš mamos pusės giminėje yra kelios poros dvynių (mano mama su savo sese ir dar dvi mamos sesės. Žodžiu, močiutė turėjo 5 mergaites, iš kurių 2 poros dvynukių
). Tai ir man tikimybė dvynukus turėti yra. Gal ir norėčiau, tie vaikiukai juk tikri stebukliukai, niekada nemaniau, kad galima kažką šitaip pamilti, kol neturėjau pirmojo. Ir atneša tiek daug laimės į namus. Bet manau tikrai nebūtų nelengva su 3 mažamečiais
Povile parašė:
Sveikosjungiuosi ir aš į jūsų būrį
Planuojama data gruodžio 19 d.
![]()
Sveikinimai
aneeja parašė:
Sveikinimai![]()
Dėkui
nesitiki dar...
Aš šiandien buvau pas gydytoją. Žirniui 5 savaitės ir 5 dienos
matėm plakančią širdutę. Viskas gerai, patarė gert dvigubą dozę folio rūgšties (800 mg), nes pradėjau ją gert gal tik savaitė iki pastojimo ir pradėt vartot žuvų taukus. O kaip šiandien ryte mane pykino, jau maniau susidraugausiu su WC. Reiks prie lovos turėt kokių užkandžių ir tik pabudus duot skrandžiui darbo
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai