brunette parašė:
tai ir marinuoto nieko negalima (pvz silkės), nes irgi nekepta? Aš linkusi tuo netikėti![]()
nu tada viskas laukiu darbo pabaigos ir eisiu valgyt, Jezus net seile iki zemes nutys
brunette parašė:
tai ir marinuoto nieko negalima (pvz silkės), nes irgi nekepta? Aš linkusi tuo netikėti![]()
nu tada viskas laukiu darbo pabaigos ir eisiu valgyt, Jezus net seile iki zemes nutys
Gr.le parašė:
Tikrai taipnors ji ir maloni buvo,bet nezinau kdl "nelimpa" man ji:)) o kaip jum su gydytoja?
![]()
va va ir man su miegu tas pats, pavargstu labai greitai, po darbo grizus griunu miegot, o nubundu anksti net ir per iseigines, o po poros val vel miego noriu
Siaip pastaruoju metu jau ilgiau ismiegu, nebesikeliu 6val
tik miego noras neapmazejo
Aš ir viską valgau ko užsimanau, tik tie norai dar labai neaiškūs ir reti, būna paklausia ir nežinau ko noriu
Sušius valgau į mėn.bent 1-2kartus tai tikrai, negaliu aš be jų, hesburgeryje ir buvau jau ne kartą. Tik pradėjau vaisių,daržovių daugiau valgyti, bet čia normalu, nes prasideda sezonas. Dabar labai laukiu vasaros ir braškių, aviečių sezono
Sviese parašė:
Kai paskaitai straipsnius apie nėščiosios mitybą, tai susidaro įspūdis, kad valgyti beveik nieko negalima![]()
Nuuu... jokių sušių, jokių rūkytų produktų... ;/ Ko dabar labiausiai norisi
Sviese parašė:
O vakarais išvis dabar kai būnu viena, tai nėra ka veikt, tai ir traukia link kazko prie šaldytuvo ar saldesnio...tik vat idomu dabar, ar galima nėštumo metu mi…
Treniruokli galima, vat su paprastu skaičiau tai pirmam semestre nepatartina, didėja rizika persileisti....
Povile parašė:
Aš radau tokią info, cituoju:Sušis, sūdyta žuvis – nerekomenduojama, kaip ir šaltai rūkyta, vytinta mėsa, sūriai ir dešros su įvairiais pelėsiais“, - pataria dietol…
O pie karštai rūkytą nieko nesako
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai