Sveikos, junkitės tos kas jau žinote arba numanote, kad laukiatės lapkričiukų. Bendraukim ir dalinkimės visais džiaugsmeliais ir rūpestėliais drauge!
Uždara grupė čia: https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2018m-lapkricio-maziukai-
Sveikos, junkitės tos kas jau žinote arba numanote, kad laukiatės lapkričiukų. Bendraukim ir dalinkimės visais džiaugsmeliais ir rūpestėliais drauge!
Uždara grupė čia: https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2018m-lapkricio-maziukai-
Ugaga parašė:
O gal mamytės iš UK žino kaip tvarkytis su šiuo “gėriu” ? 🤔 vandens geriu daug, maista ir prisižiūriu, bet va vistiek 🤦🏻♀️
As nuejau i gp tai israse tepaliuka ir milteliu, kur susitaisyti su vandeniu ir isgerti, kad nebutu viduriu uzkietejimo, bet dar nebandziau tai nezinau ar veiksminga. Kadangi nescioji esat tai is gp israsytas receptas nieko nekainuos.
Ugaga parašė:
O gal mamytės iš UK žino kaip tvarkytis su šiuo “gėriu” ? 🤔 vandens geriu daug, maista ir prisižiūriu, bet va vistiek 🤦🏻♀️
As nuejau i gp tai israse tepaliuka ir milteliu, kur susitaisyti su vandeniu ir isgerti, kad nebutu viduriu uzkietejimo, bet dar nebandziau tai nezinau ar veiksminga. Kadangi nescioji esat tai is gp israsytas receptas nieko nekainuos.
Gvazdikelis parašė:
As nuejau i gp tai israse tepaliuka ir milteliu, kur susitaisyti su vandeniu ir isgerti, kad nebutu viduriu uzkietejimo, bet dar nebandziau tai nezinau ar veiksming…
Dalykas tas kad viduriai tikrai nekietėja, bet mazgelis lenda lauk 🤦🏻♀️ Tai tie milteliai nebūtu naudingi, bet tiesiog nebepatogu/nemalonu eit į wc 🤷🏻♀️
Pumpum parašė:
Ka dar saltis krecia? 😀
Man būna 🙂
Ir šeip visa tokia šalta ir galunės 🤔
Ingrid30 parašė:
Sveikutės.Ar kurei išejo gleivių kamštis?Man staiga atsistojus,nubego lyg šlapimas.Nuėjus į wc žiuriu daug baltu lyg varškė gleiviu.Skaitinėju visur ir nelabai supr…
Lipnus, tasus
Ingrid30 parašė:
Sveikutės.Ar kurei išejo gleivių kamštis?Man staiga atsistojus,nubego lyg šlapimas.Nuėjus į wc žiuriu daug baltu lyg varškė gleiviu.Skaitinėju visur ir nelabai supr…
labiau panasu tiesiog i isskyras, nes vis del to turetu kamstis tureti kraujo priemaisu arba bent rozines spalvos. man dabar kaip diena taip naujiena su jom. tai viena diena jos kai vanduo tai beveik dingsta tai daugiau kaip snargliai...
Ugaga parašė:
Dalykas tas kad viduriai tikrai nekietėja, bet mazgelis lenda lauk 🤦🏻♀️ Tai tie milteliai nebūtu naudingi, bet tiesiog nebepatogu/nemalonu eit į wc 🤷🏻♀️…
tai tada uztektu ir tepaliuko man dar rekomendavo nusipirkti pagalvele ta skirta sedejimui, bet nebesipirkau, nes kazkaip atrodo , kad dingti pradejo tas hemarojus dabar.
global parašė:
Lipnus, tasus
Ačiū už atsakyma 😉
Gvazdikelis parašė:
labiau panasu tiesiog i isskyras, nes vis del to turetu kamstis tureti kraujo priemaisu arba bent rozines spalvos. man dabar kaip diena taip naujiena su jom. tai vi…
Na visa neštuma tiek nebuvo vienu metu tiek išskyru,jau pamaniau kamštis.Ačiū už atsakyma ;)
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai