Dove00 parašė:
Nu panos, kaip nėštumai? 😄 daug dar laukiančių? 😊😀
🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Me!!! Nu bet jau nebedaug😍
Dove00 parašė:
expecting parašė:
As irgi dar laukiu, kaklelis 1,5cm atsiveres, kol kas jokiu pojuciu issikirtiniu, o terminas si sekmadieni
jupi parašė:
As irgi dar laukiu, kaklelis 1,5cm atsiveres, kol kas jokiu pojuciu issikirtiniu, o terminas si sekmadieni![]()
Man jau sake virs 2cm prasiveres, kaklelis visiskai pasiruoses, minkstas, trumpas, galvyte zemiau but nebegali, bet va jau 2sav vaikstau su ta prognoze😄👍🏼 Na bet jau kita savaite tikiuos peret!
Dove00 parašė:
Laukiam dar, jokiu pozymiu, kirksnies net nebeskauda
Pas gydytoja antradieni, kazi kaip ten reikaliukai klostosi
Iveikta! Markas su manim!!!
Terminas buvo 21d. O as buvau labai uzsigazavus, viskas nebegaliu sian isvarysiu gimdyti, tai tokiu greiciu visur laksciau, valgyt prisidariau, namus sutvarkiau, PLOVIAU, PLOVIAU
ir va galvoju siandien privalau isvaryt! Na ir ka vakare ir isvariau, gimdymas buvo itin saldus truko tik trumpas 20h tad galejau megautis neatrastais pojuciais ir skausmais 🙊
Gaila, kad paskuj pasimegavimas tapo TIK bandymu stumti, bet ir sioj srityje kompetencijos neturejau...
Tai va sukarpe mane kaip popiereli, ech labiausiai gaila, kad panaudojo vakuma, bet visa kita po visko buvo puiku!
Esam sveiki ir pieningi! 🤗👶
Ginteva parašė:
Terminas buvo 21d. O as buvau labai uzsigazavus, viskas nebegaliu sian isvarysiu g…
sveikinimai!!!🥰
Ginteva parašė:
Terminas buvo 21d. O as buvau labai uzsigazavus, viskas nebegaliu sian isvarysiu g…
Didžiausi sveikinimai!!!
skaidrica parašė:
Man taip pat!![]()
As vakar buvau apziuroj tai sake tik d
2cm atsiverimas jei niekas neiviks per si savaitgali sake pirmadieni su daiktais atvaziuoti
o mamytes kurios jau turite savo stebuklus, kaip sekasi maitinti? man tai sunkiai. pirmas dvi savaites verkiau is skausmo, kaip nugriauze spenelius, db jau atrodo turetu buti viskas tvarkoje, taciau maziukui pilveli pucia, zaliai kakoja, kartais tiek klykia, kad uzdus atrodo. gyvenu ne lt, cia daktarei pasakiau kad jam skauda pilveli, sako jei maitini mp neturetu to buti, tai gal jis netoleruoja laktozes? gal kuri ir susiduret su tokia situacija? maniskis, jei ne miega, tai valgo, o visa likusi laika klykia 😔
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai