AistėB. parašė:
Man jau trečia savaitė vadinas kaip artėja jis 😄😄
🤭 tai tuoj tuoj ir turėsit
AistėB. parašė:
Man jau trečia savaitė vadinas kaip artėja jis 😄😄
🤭 tai tuoj tuoj ir turėsit
AistėB. parašė:
Man gine sake kad 4 judesiukai per pusvalandi yra normalu 🙂
Pas mane isvis buna kad visa diena ramu 😁 bet kiek bivau pas gydytojus ziurejo tai viskas tvarkoj. Sako tinginiuke yra 😀😀
Pas mane irgi išskyrų atsirado daugiau ir papikai augt pradėjo 😂, atrodo ne dienom o valandom, ruošiasi turbut maitinimui 👏😊. Klausiau gines dėl tu išskyrų, sakė, jei nėr blogo kvapo, jos nėra zalsvos ir jei nepersti tai nėra ko nerimauti, viskas normalu, prieš nėštumo Gala tai normalu 😊
raudona321 parašė:
Pirmam gimdymui pirkau viska pagalinternete paskelbta sąrašą nemažus pi igus sumokejau didelis maišas gavosi.bet buvo cp tai valymosi mažiau ir mažai tepanaudojau,a…
O po cp pirma parą kaip ten tas kelnaitės ar iklota įdeda, kai kateteri dar yra?
ir ką geriau turėti?
vvika parašė:
O po cp pirma parą kaip ten tas kelnaitės ar iklota įdeda, kai kateteri dar yra?ir ką geriau turėti?
Man kateteris buvo įdėtas tik intensyvios priežiūros palatoj ir ten jau aš nežinau su kuo net buvau, gal kokia pala🤷♀️, tai pagimdžiau 4 ryto, o jau 10 kažkur parėjau į palatą be kateterio ir jau pampį pradžioj dėjausi lygtais tą tokį kaip kelnaitės, o po to tinklinės+dideli įklotai
Banginukas parašė:
Man kateteris buvo įdėtas tik intensyvios priežiūros palatoj ir ten jau aš nežinau su kuo net buvau, gal kokia pala🤷♀️, tai pagimdžiau 4 ryto, o jau 10 kažkur parė…
Tai kiek suprantu iškart po cp tik rubelius vaikui reikia jom ten duot, o pačiai tik į palatą, kai parvest jau tu pampersu ar įklotų turėt. Aciu uz info, nes visai neįsivaizdavau kaip ir kas ten, nes pirma pati gimdziau 🙂
vvika parašė:
Tai kiek suprantu iškart po cp tik rubelius vaikui reikia jom ten duot, o pačiai tik į palatą, kai parvest jau tu pampersu ar įklotų turėt. Aciu uz info, nes visai …
Aš iš tikro ir nežinau, nes viską buvau pasiėmusi, bet klinikose kažkodėl po CP leliukui jie savo rūbus uždėjo ir ryte jau tik atbešė kai, tada perrengiau savais. Dėl savo rūbų ir hig.priemonių tai taip, jau tik palatoj viską persirengiau ir užsidėjau
Ugaga parašė:
Nieko ir nesakau, tiesiog viduriai ne kietėja bet po rimto reikalo wc jaučiu kaip lenda lauk mazgelis, tai man šiuo atveju reikia tvarkytis su mazgeliais, ne viduri…
Dieve..man pries kelias tokia probleme irgi islindo:(Kas svarbiausia as jau turejau po pirmo gi dymo viena islindusi mazgeli..o dabar jau ir antras...:(ir taip nemalonu.as juos jauciu kai sedziu ,kai vaikstau
toks skausmas yra:(tai kas bus kai leliuka stumti reiks?:(((
Eve Li parašė:
Sveikos mamytes 🙂 atsibudusi šiandien kažkodėl pagalvojau apie nuskausminimą kai gimdysiu. Mano skausmo barjeras labai žemas, kai mm būdavo be vaistų niekur neišeid…
Sveikos, rašau čia retai 😉 bet kadangi ne pirmas nėštumas galiu pasidalinti patirtimi.
Na eigoje gali matyti kaip skausmas ir arba norėsite epiduros. Bet aš tikrai negalėjau iškęsti be jos ir visai nesigailiu. Aišku nuo epiduros sulėtėjo tonusai keliuko, bet po to iš kart atsistatė. Manau labai daug manyčiau pasirenka todėl mebijociau
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai