very parašė:
Po
Mes laukem kol praeis 3 men, tai yra po 3 mm atejimu. Gavosi, kad po 4 men (4mm)... Bet si karta vel nesekmingai... Ir is kart pabego...
very parašė:
Po
Mes laukem kol praeis 3 men, tai yra po 3 mm atejimu. Gavosi, kad po 4 men (4mm)... Bet si karta vel nesekmingai... Ir is kart pabego...
Sveikos, prisijungiu ir aš prie spalinukų - tikiuosi augsim sklandžiai... ❤️ Pas gydytoją buvau einant 6 sav., pažiūrėjo, kad vietoj taškiukas, pakartotinai eisiu 8 sav., tada tik nėščiosios kortelę gausiu ir kitus tyrimus.
Sakykit, kokią folio rūgštį geriat-400 ar 800? Nepasitikslinau pas gyd..
-Ruth- parašė:
Mano tokie visi testai. Ryškėjimas matosi, bet kiek realiai turi būt ryškumas, tai nežinau...![]()
Ryškūs jūsų, palyginus su manaisiais. Tik kad aš ne rytais tesidarau, bet turiu vieną brangų testą paruošusi rytojaus rytui, žiūrėsiu kaip atrodys
o kokia jūsų ciklo trukmė?
Toti parašė:
Sveikos, prisijungiu ir aš prie spalinukų - tikiuosi augsim sklandžiai... ❤️ Pas gydytoją buvau einant 6 sav., pažiūrėjo, kad vietoj taškiukas, pakartotinai eisiu 8…
Aš geriu 400 mg.
ievauoga parašė:
Ryškūs jūsų, palyginus su manaisiais. Tik kad aš ne rytais tesidarau, bet turiu vieną brangų testą paruošusi rytojaus rytui, žiūrėsiu kaip atrodyso kokia jū…
Rytais turėtų ryškesni būt, gal ir pas jus parodys ryškų
Pas mane ciklas 28 dienos.
Toti parašė:
Sveikos, prisijungiu ir aš prie spalinukų - tikiuosi augsim sklandžiai... ❤️ Pas gydytoją buvau einant 6 sav., pažiūrėjo, kad vietoj taškiukas, pakartotinai eisiu 8…
Aš taip pat 400 🙂
Kkčk parašė:
Buvau 6 savaiciu nuejus, gine nepatenkinta buvo, kad taip anksti atejau. Per pilva echo padare, pamate puslyte. Bet daugiau jokios info nesuteike. Rekomenduojama 8 …
Na as ejau siandien, 6+1 man siandien, dare echo per virsu ir viskas puikiai matesi, sirdele plake ❤️😍😊
Sveikos, bandysiu ir aš prisijungti ☺️
Sausio 27 dieną buvau pas ginę, pasidaryti gimdos kaklelio tyrimo. Išsikalbėjau, kad neilgai, bet bandau ir nesigauna susilaukti antro leliuko 👶 patarė gerti folio rūgštį ir bandyti toliau. Sakė paskambinti vasario 12 dieną nuo 15.00, dėl tyrimo atsakymų.
Per tą laiką dariausi 2 n. testus ir nieko. Nesulaukiau mm, bet būna man kartais, kad vėluoja kelias dienas, tai galvojau, greit ateis😄
Atėjo vasario 12diena, mm vis dar neprasidėjo. Galvoju, reikia pasidaryti n. testą dar kartą (skambinsiu daktarei, reikia žinot, kad tiksliai nesilaukiu ir užsirašyti vizitui kitam). Sėdžiu ir galvoju, kad tikrai bus neigiamas, nes visada, kai tikėjausi, nesisekė, tai, kodėl turėtų dabar pasisekti
ir ką mąstot
pažiūriu, o gi teigiamas 😍 tai ir nesitiki dar pilnai ir ginei pamiršaus paskambinti
žaliaakėėė parašė:
Sveikos, bandysiu ir aš prisijungti ☺️![]()
Sausio 27 dieną buvau pas ginę, pasidaryti gimdos kaklelio tyrimo. Išsikalbėjau, k…
Man ir panašiai buvo dariausi testus 30cd ir 35cd abu neigiami
nu ir laukiu toliau mm ir vis laukiu atėjo 45cd pradėjau galvot kad kažkas netaip pasidariau testą nu ir ką
ryškiai šviečia
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš☺️ dar pas gydytoja nebuvau, labai sunku rast vietą su siuntimu iki kovo vidurio🤦🏼♀️kaip jaučiatės? Man šią savaitę jau prasidejo rytinis pykinimas, ir nuovargis didesnis.
Čia mano antras vaikutis bus, planuotas zirniukas. Kazkas rase kad labai mazas skurtumas tarp vaikuciu bus ir bijo ar susitvarkys. Tai manau tikrai nera ko bijot, bus panasaus amziaus, kartu uzaugs, kartu žais. Kartais vyresni vaikai labiau pyksta kai seimoje atsiranda maziukas🙂🤔🌷
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai