Proteja parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytes, tos kurios jau turit du bruksniukus, norejau paklausti, kada buvo paskutines menstruacijos? Siaip idomu![]()
Sausio 17
Proteja parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytes, tos kurios jau turit du bruksniukus, norejau paklausti, kada buvo paskutines menstruacijos? Siaip idomu![]()
Sausio 17
Sangaa parašė:
Būna labai pamaudžia pilvo apačia ( labiau tas vietas kur yra kiaušidės ) ir tas maudimas tikrai nėra kaip prieš mm ar dar ka, toks kitoks skausmas. Kartais tas ska…
As pries nestuma turejau reikalu su cista prie kiausintakio. Ji tai didedavo, tai mazedavo. Paskutini kart kai echo dare, jos nebebuvo, turetu ir jums isnykti. Man dar kai pats jos pikas buvo, kai per skausmu paeit negalejau, gydytoja sake, ziuresim ar mazes, bet jei nori is vis atsikratyt, nestumas veiksmingiausias dalykas
Aisku pasijuokem abi, sakiau tikrai neplanuoju, o va kaip gavosi
My_own_Life parašė:
Sausio 24 d
Mano Sausio 22d. Labai panasiai! Neskauda pilvo? ;)
Halkaas parašė:
Mano Sausio 22d. Labai panasiai! Neskauda pilvo? ;)
Maudzia ir gan daznai bet buna nurimsta tada ir vel maudzia
Sangaa parašė:
Būna labai pamaudžia pilvo apačia ( labiau tas vietas kur yra kiaušidės ) ir tas maudimas tikrai nėra kaip prieš mm ar dar ka, toks kitoks skausmas. Kartais tas ska…
Pas daktarę dar laukiu vizito, tai nieko dar nežinau. Bet tuos skausmelius ir aš jaučiu. Atrodo, užeina, dilgčioja kiaušidžių vietoje. Arba toks jausmas lyg prieš mm
Varona Ivanovna parašė:
Su pirmuoju ir man vėlai matė, ėjau dabar anksčiau tik dėl to, kad cistą patikrintų, o šiaip tikrai nėra reikalo labai anksti eiti ☺️
As ir taip galvoju
bus realiai kokios 7-8 sav. pats tas
mikimauzas2 parašė:
Taip dar pati netikiu 🙄 saugojomes bet buna taip... dabar nelengva su maziausiu o Kai bus dar vienas 😅 nezinau reiks dar ranku papildomu
aš pati auginu leliukà, kuriam dar tik 4 mėnesiai, tai aš vis pagalvoju kaip reiks su abiem tokiais mažais būti
tokiom moterim kaip jus tikrai zaviuosi ❤️ tiek mažú stebuklėliú namie bus! 🥰
Dominyka47 parašė:
Mano ciklas virš 30 dienu, bet paskutinės mm buvo sausio 2 😀
tai mes praktiškai vienodai 😁😁 o kada jums gimdymo data numatyta?
Rami kate parašė:
As ir taip galvojubus realiai kokios 7-8 sav. pats tas
![]()
Ryt parašysiu po gydytojos ką mato, jums manau turėtų būti labai panašiai
nors pagal mm jau tuoj 1 trimestras baigsis 😁😁
Ie_Maja parašė:
aš pati auginu leliukà, kuriam dar tik 4 mėnesiai, tai aš vis pagalvoju kaip reiks su abiem tokiais mažais būti![]()
![]()
Spalio 12-14 programėlės rašo 😀 kovo 2 pas gine, tai įdomu ką ji pasakys ir jau turėtų matytis daugiau nei taškas 😍
Sangaa parašė:
Sveiki, ir as turiu cista, daktare liepe neissigasti, sake viskas normalu, kiek supratau turetu isnykti po gimdymo. Ir man lygiai taip pat suskausta sonuose, kur kiausides... ypac kai greitai atsistoju ar atsilenkiu🙂
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai