Burundukėėė parašė:
Sveikos, aš irgi jungiuosi prie jūsų turėsime antrą vaikutį. Pilvas jau šiek tiek matosi, per Echoskopija matėm kad labai judrus vaikas, vos pagavo nufotografuoti i…
Mano žinokit irgi toks, kai vaikutis antras greičiau pasimato
Burundukėėė parašė:
Sveikos, aš irgi jungiuosi prie jūsų turėsime antrą vaikutį. Pilvas jau šiek tiek matosi, per Echoskopija matėm kad labai judrus vaikas, vos pagavo nufotografuoti i…
Mano žinokit irgi toks, kai vaikutis antras greičiau pasimato
_Aušra parašė:
Geras 😊 aš kai penktadienį skambinaus registratūroje sakė kad man 13 val, o šiandien akušerė paskambino sako ateikot 12:40 😊
Įdomi ten politiką pas juos
kol pats neskambini, neieškai, nesidomi tol niekas ir neskambins
Labas rytas merginos 😊 kaip jaučiatės, kaip jūsu gyventojai? 🤰🏼 Turiu merginos klausima, kaip paslėpt šita maža arbuziuka, nes visada buvau iš kūdesniuju, tai realiai i dauguma rūbu netelpu, o kur nusipirkt dabar net nežinau 🤦♀️ Nes dar nesinorėtu jog jau visi sužinotu 😄 nes namuose tai žinoma jau ir vyro džempai eina į trasa, bet jei i kokia parduotuve gi su vyro džempu neisiu 😂 gal žinot kur nusipirkt ar per interneta kur užsisakyti? 
Makytaaa parašė:
Labas rytas merginos 😊 kaip jaučiatės, kaip jūsu gyventojai? 🤰🏼 Turiu merginos klausima, kaip paslėpt šita maža arbuziuka, nes visada buvau iš kūdesniuju, tai reali…
Asos.com
Hm.com
Yra ir lietuviškų internetinių parduotuvių, tik paguglinkit arba FB panaršykit.
mururu parašė:
Asos.com
Hm.com
O kaip žinot kokį dydį pirkt?
nusipirksi paskui ir atrodysi kaip bulviu maišas
Burundukėėė parašė:
Pas mane 12 savaičių o nieko nematyt 🙊🤦♀️
Makytaaa parašė:
O kaip žinot kokį dydį pirkt?nusipirksi paskui ir atrodysi kaip bulviu maišas
![]()
Būtent, aš irgi internetu bijau rizikuot, tačiau jau nujaučiu, kad bus ašarų, kai neturėsiu po biuletenio ką į darbą apsirengt 🤦♀️🤦♀️
vaivaidusia parašė:
Sveikos merginos, jungiuos ir aš su pirmuoju nėštumu. Su baltu pavydu skaitau, kad kai kurioms nėra didesnių simptomų, man jau teko ir ligoninėj su lašelinėm pagulė…
O obuolius valgot? Man pirmame nestume padedavo
Sveikos! O nėščiosios knygelę gali tik ginekologė užvest? Buvau 10+3 nieko neužvedė, tik padarė echoskopiją ir viskas. Tada liepė 11 - 13+6 eit vėl pasidaryt echoskopiją, tačiau kai paskelbė karantiną man paskambino ir pasakė, kad vizitas atšaukiamas, jeigu kas negerai kreiptis į priėmimą🤷♀️ Likau nežinioj. Dabar jau 15 sav. skambinaus savo gydytojai, sakė jeigu viskas gerai, pasidaryt 18 - 20 sav. echoskopiją privačiai, bet aš nei nėščiosios kortelės nieko neturiu. Esu iš mažo miestelio, ten situacija sunkoka, chaosas, todėl važiuosiu į didesnį miestą darytis echoskopijos. Tai tarkim ar man nėščiosios kortelę gali echoskopijos metu echoskopuotojas užvest?
waiwa1401 parašė:
O kur jus tikrino? Mane su dviem leliais i Kauna siunte pas trečio lygio gine, ten geri aparatai abejoju ar nepamatytu du ar vienas🙂
Telšiuose, tame ir esmė, kad čia aparatai prasti, 14 dieną turiu vizitą į Klaipėdą, tikiuosi ten kažką aiškiau pamatys, nes dabar tiek sumaišties įnešė ir nieko konkrečiai nebepasakė ar du, ar vienas. Tipo pati nežino...
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai