irvėl parašė:
SveikosDukrai nėra dar metu, gaunu 215 EUR išmoka, nes šiaip ne taip stažo užteko 🙂
Skaiciuoja nuo popierines algos, ima paskutiniu 12 men pajamas praleidus 1 men iki perleidimo.
irvėl parašė:
SveikosDukrai nėra dar metu, gaunu 215 EUR išmoka, nes šiaip ne taip stažo užteko 🙂
Skaiciuoja nuo popierines algos, ima paskutiniu 12 men pajamas praleidus 1 men iki perleidimo.
Jolanta-K@J mama parašė:
Ai, tada apsimoka 😃
Jolanta-K@J mama parašė:
Antram vaikui netrukus metai. Mano vpa išmokos paskaičiuotos pagal pajamas prieš pirmo vaiko gimimą. Dabar norim perrašyti išmokas tėčiui. Vaikas gimęs 2019.09.08 Tai jam vpa išmoką skaičiuos nuo 2019.08.08 iki 2020.08.08? Ne metai iki vaiko gimimo?
A.u.r.a. parašė:
Antram vaikui netrukus metai. Mano vpa išmokos paskaičiuotos pagal pajamas prieš pirmo vaiko gimimą. Dabar norim perrašyti išmokas tėčiui. Vaikas gimęs 2019.09.08 T…
Vpa skaiciuos 2019.08.01-2020.07.31
Sveiki gal kas susidūrėte ar Jolanta -K galėtų pakomentuoti, vaikui jau virš metų, išmoką už antrus metus perrašyta vyrui, tai aš esu VPA, bet pajamų jau keturis mėnesius negaunu jokių, sugalvojau , kad noriu išeiti iš dabartinio darbo, ir stoti į darbo biržą, ar turėsiu teisę gauti išmokas iš darbo biržos?
SaSa parašė:
Sveiki gal kas susidūrėte ar Jolanta -K galėtų pakomentuoti, vaikui jau virš metų, išmoką už antrus metus perrašyta vyrui, tai aš esu VPA, bet pajamų jau keturis mė…
Taip.
Sveiki. Ar galite pakomentuoti? Esu VPA dabar pirmus metus. Antrus metus noreciau perrasyti mociutei. Kadangi darbo vietos mebeturiu gal man apsimoketu stoti i birza ir dar is ten gauti ismoka? Taip pat su vyru planuojame antra vaikeli, iki kada man reiketu pastoti, kad gauciau ismoka tokia pat kaip gaunu dabar?
Antarė parašė:
Sveiki. Šiuo metu stoviu užimtumo tarnyboje ir laukiuosi. Pirmus metus gausiu išmokas, nes užtenka stažo. O antrus metus galėsiu perrašyi tėčiui, jeigu jis dirba pa…
Galėsit
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai