Sveikos! Mano mergytė 1m.1men atrodo klauso draudimų, kartais ne iš pirmo karto, būna kad pradžiai paklauso o tada vis tiek eina daryt ko negalima😀 valgo pati, bando naudotis irankiais, bet ne visada gaunasi. Žmonių nebijo, akių kontaktą palaiko, žaislais domisi visais, susikaupia pažaisti, kai paprasau, kad duotu kažką ką pati turi - duoda visada, jeigu paprašau, kad duotu atsigerti arba atsikast ka ji turi, duoda. I prasymus paduok knygute dar nereaguoja, jeigu pirstu rodau ir sakau ziurek kas ten, ziuri. Žiedus veria, kaladėles delioja, knygutes varto, tik dar įvardijus daiktą į jį pirštu nerodo. Vienintelis dalykas, kas man užkliuna, kad ji kai aš šaukiu vardu - neatsisuka. Seneliai, vyras sako, kad jiems atsisuka, bet ne visada, būna atsisuka iš antro ar 5 karto. I mane reaguoja tik tada, kai daro kažką negerą, kaip pvz. vakar kažkokį plastmasiuką valgė, sakau Toma, greitai atiduok ką ten valgai, tai staigiai atsisuko ir atidavė. Daug spygauja, protingai sako žodžius mama, tete, amam(tipo niam niam😀), anksciau sakydavo caca, dažniausiai jeigu kalbam apie mašina, pradeda burgzt. Noriai mokosi kažką naujo, mano parodytus veiksmus dažniausiai kartoja, tačiau nekartoja sakomu skiemenų, nebent aš sakau o arba mmm. Prieš 1.5men buvom pas neurologę, tai sakė gražu žiūrėt į šitą vaiką, raida gera.. Tiek vyras, tiek tevai jau ant manęs pyksta, kad vaikui ligų ieškau..Bet būkit geros, perskaitę šitą poemą mano, pasakykit, ar pagrįstai aš čia nervinuos ir vaikui baigiu autizmą nustatyt ar man pačiai jau reikia psichologo pagalbos. Bet sakykit nuoširdžiai, o ne, kad paguost mane😀🤦♀️