Baltėja parašė:
tai zinokit jei ir sysyki reiks skatint tai galima po cp arba super mazom dozem arba visai negalima, veza cp![]()
Taip, as irgi girdejau kad turejus cp negali skatinti, ar patys pandyt padet spaudziant.pilva ar pan?
Baltėja parašė:
tai zinokit jei ir sysyki reiks skatint tai galima po cp arba super mazom dozem arba visai negalima, veza cp![]()
Taip, as irgi girdejau kad turejus cp negali skatinti, ar patys pandyt padet spaudziant.pilva ar pan?
Jovita181 parašė:
Taip, nes net gi prasidėjus veiklai, kaip negimdžiusiom ar gimdžiusiom natūraliai, galima dar namuose išlaukti iki tam tikro laiko sąrėmius, toms kurios turėjo jau CP reikia per valandą prisistatyti į ligoninę, nes randą stebėti reikia, kad neplyštų ir pan.
O mano ne tik randas labai apačioje ir didelis, bet dar ir gimda buvo išplišusi visa, traukiant vaiką, nes jis pasisuko. Operavo ir siuvo visą gimdą 3 val., kad dar vaikų galėčiau turėti kažkada. Tai man išvis apie jokius skatinimus ir spaudimus net kalbos negali būti.
Šviesatamsoje parašė:
Taip, nes net gi prasidėjus veiklai, kaip negimdžiusiom ar gimdžiusiom natūraliai, galima dar namuose išlaukti iki tam tikro laiko sąrėmius, toms kurios turėjo jau …
net gimda? tai keista kad daktarai neraso cp...
Šviesatamsoje parašė:
Taip, nes net gi prasidėjus veiklai, kaip negimdžiusiom ar gimdžiusiom natūraliai, galima dar namuose išlaukti iki tam tikro laiko sąrėmius, toms kurios turėjo jau …
Nu tada jau visai pas jus rimta, labai jau drasus jei dar siulys paciai bandyti?
Šviesatamsoje parašė:
Taip, likę randai gimdoje net.
Vaje, cia tas atvejis, kai turi buti tik cp, bet bent jau santariskese visi optimistai, kad dubuo praplateja su amzium
reikalaukit cp, kategoriskai.
nicelife parašė:
Vaje, cia tas atvejis, kai turi buti tik cp, bet bent jau santariskese visi optimistai, kad dubuo praplateja su amziumreikalaukit cp, kategoriskai.
Tai va ir mano prižiūrinti gydytoja taip sakė, būti gana kategoriška.
Tene_rife parašė:
Mane Santariskese ir skatino (po pirmo CP buvo praeje 18men). Tiksliau norejo skatinti, nespejo, nes nuleidus vandenis po 5min jau begte veze I operacine (nepastebe…
Man po CP praėjo 5,5 metų, tai tokiose Santariškėse sakė gydytoja tikrai vienodai jiems - ir skatintų, ir dubuo praplatėtų. Kosmonautai sadistai.
Santariskes pamise del naturaliu gimdymu statistikos, ten ir kojom i prieki gimdyt ne naujiena. Be to, reanimacija salia, turbut tai irgi drasos suteikia kazkiek. Jiems svarbu, kad vaikas gime naturaliai, o ar augs sveikas - jau nebe ju rupestis. Moters sveikata ten visai niekam neidomi.
nicelife parašė:
Santariskes pamise del naturaliu gimdymu statistikos, ten ir kojom i prieki gimdyt ne naujiena. Be to, reanimacija salia, turbut tai irgi drasos suteikia kazkiek. J…
O Dievai, švenčiausi. Dabar tikrai ramia širdimi važiuosiu į VGN.
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai