Renciaa parašė:
As Uk ne Lt
Tuomet viskas aisku, LT grizta i akmens amziu su savo gimdymu politika
Renciaa parašė:
As Uk ne Lt
Tuomet viskas aisku, LT grizta i akmens amziu su savo gimdymu politika
nicelife parašė:
Deja, bet jei nebus rimtu indikaciju cp, jo nedarys tik todel, kad pirmas gimdymas baigesi ekstriniu.
Merginos, tai priklauso nuo gydytojos ir ligonines, kurioj gimdoma. Manes po pirmo CP, praejus 2 metams, klause ko noriu,nors jokiu indikaciju nebuvo.
Bent jau klp gydytoja man taip sake,klause kaip esu nusiteikusi,sakiau kad noriu bandyti pati,o kai jos paklausiau ar galiu rinktis,ji man pasake kad teisiskai as negaliu rinktis,bet sako buna tokiu nesciuju kurios paniskai bijo pacios gimdyti (jei pirmas cp) ir puola iki asaru tuomet sako ziurim ir greiciausiai darom cp,nes sako jei nescioji patiria tokia baime,stresa ir panika ir nesiruosia gimdymui tai faktas kad ji ir nepagimdys pati...
Sveikos, mamytes
mano pirmas gimdymas tesesi 76 val. Aisku, kai pagimdziau ir pamaciau savo auksa, tai greitai uzmirsau viska, ka buvau patyrusi. Dabar man 40 m., 4 miomos, problemos su skydliauke ir praeeito gimdymo skausmu atsinaujinimas. Viska prisimenu kaip vakar. Nezinau kaip noriu gimdyti.Bet kas nusprendzia tai? Ar mano ginekologe, ar kai jau vaziuosiu gimdyti bus priimtas sprendimas?
Viktorija76 parašė:
Sveikos, mamytes![]()
mano pirmas gimdymas tesesi 76 val. Aisku, kai pagimdziau ir pamaciau savo auksa,…
Kai gimdyt vaziuosit tai gali but per velu sprendimus priiminet. Turit is anksto nusprest ir susitart.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai