Gruodžio parašė:
Sveikos, kaip ar skaudėjo epidiura? Koks jausmas ? Kokie pojūčiai..?
Žinau kad norisi kuo greiciau, kad nejausti skausmo, bet atrodo labiau bijau tos a…
Visiškai neskaudėjo, net nejaučiau kai dūrė 😀
Gruodžio parašė:
Žinau kad norisi kuo greiciau, kad nejausti skausmo, bet atrodo labiau bijau tos a…
Visiškai neskaudėjo, net nejaučiau kai dūrė 😀
Gruodžio parašė:
Aš irgi turiu labai stiprią adatų baimę. Pirmą vaiką gimdžiau su epidūru. Neslėpsiu, verkiau graudžiom ašarom, nors tikrai neskaudėjo ir nemačiau ką ten daro. Antrą gimdžiau jau be epidūro, nes su 8cm atsivėrimu nebeleido. Ir realiai geriau be. Gimdyt patogiau, nėra nutirpusių nepajudinamų kojų, atsigavimas kažkaip lengvesnis, nėra jokių nugaros skausmų visiškai kas buvo po pirmo dūrio vietoj.
Dėl pačios adatos tai dabar atrodo net juokinga kiek aš raudojau gimdykloj. Todėl puikiai suprantu kiek jums nerimo. Realiai dūrio nesijaučia, nematai, nuskausmina. Kad ir ką pasirinktumėte tą dieną, viskas bus gerai ❤️
Laurute90 parašė:
Aš irgi turiu labai stiprią adatų baimę. Pirmą vaiką gimdžiau su epidūru. Neslėpsiu, verkiau graudžiom ašarom, nors tikrai neskaudėjo ir nemačiau ką ten daro. Antrą…
Ačiū 🤍🤍🤍
Gruodžio parašė:
Kai pirmą kartą gimdziau, galvojau kad galėsiu ištverti sąrėmiu skausmų,kad gimdysiu be epiduro,kam i nugara kažką leisti, bet kai pajutau kas tai yra sąrėmiai,nuomonė pasikeitė 😁 negalėjau sulaukti jo 😁 norėjau plaukus rauti sau iš skausmo. Tą skausmą ilgai negalėjau uzmirsti. Nors iš vis gimdymas buvo komplikuotas.
Antrą kartą kai gimdziau tai irgi su epiduru. Irgi sąrėmiai skausmingi labai,nors aparatas rodė ne didelius saremius,bet laaaabai skausmingi. Tai ne iš kart padarė man,buvo dave kitus nuskausminamuosius,bet jie iš vis nepadedavo.
Žinoma bijojau epiduro dėl komplikacijų,visgi i nugara...... Bet jei skausmas ne apsakomas,tai kam kankintis? Vaikeliui mama reikalinga ne pavargusi,24 valandas per parą reikia rūpintis juo.
giedre1888 parašė:
Sveiki, aš labai bijau gimdyti, bijau nepakenčiamo skausmo. Ar epiduro reikia prašyti ar siūlo, gimdysiu Vilniuje? Tiesiog nežinau kaip ten viskas vyksta)
Man pati akušerė pasiūlė. Gimdžiau AGN.
giedre1888 parašė:
Sveiki, aš labai bijau gimdyti, bijau nepakenčiamo skausmo. Ar epiduro reikia prašyti ar siūlo, gimdysiu Vilniuje? Tiesiog nežinau kaip ten viskas vyksta)
Aš gimdžiau Kaune, man siūlė dėl mano pačios būklės 🙂
giedre1888 parašė:
Siūlys - nesiūlys nuo daug ko priklauso Koks atsivėrimas (nuo 5 cm įprastai nebedaro), kokia Jūsų savijauta, koks gydytojo požiūris į tai (nėra epidūras visai nekaltas dalykas). Tad, jei Jums aktualu, tai kam laukti - siūlys ar ne
Prašote ir viskas. Nes belaukiant galite ir nesulaukti
Ypač, jei personalui atrodys, kad jaučiatės gerai.
O šiaip neatkalbinėju, bet aš buvau nusistačius, kad bandysiu gimdyti be, o, jei reikės, prašysiu Tai pagimdžiau be epidūro