Ana Viktoria parašė:
Aš tik už tai, kad be epidūro jei situacija valdoma. Po epidūro buvo daug šalutinių - galvos skausma 3 dienas, nugaros skausmas....
Man po abiejų gimdymų be epidūro tas pats buvo
Epidurinė nejautra yra gimdymo metu naudojamas nuskausminimo būdas, kuomet vaistai suleidžiami per plonytį, į nugarą įvestą kateterį. Skaityti
visą straipsnįAna Viktoria parašė:
Aš tik už tai, kad be epidūro jei situacija valdoma. Po epidūro buvo daug šalutinių - galvos skausma 3 dienas, nugaros skausmas....
Man po abiejų gimdymų be epidūro tas pats buvo
Ana Viktoria parašė:
Aš irgi už kad be, nes lb nugarą skaudėjo ir jos nejaučiau gulint, tai negalėjau nekaip ant nugaros net gulėti toks bjaurus jausmas buvo, o dar dėl jo tas kateteris į šlapimo pūslę įdėtas... Bet lb bijau kad šįkart skatinant vėl nežmoniškai skaudės ir prašysiu epidiuro. Gal kas žino ar jei iš pradžių atsisakai, po to dar galima jau esant stipresniems saremiams paprašyti?
Per pirma gimdyma,kentejau,kai galiausiai jau paskui prasiau epiduro,bet matyt jau buvo per velu,nes vis kai apziuredavo sakydavo tuoj ateis tuoj ateis,tai taip ir pagimdziau be jo.antra gimdyma pradzioj kentejau,bet kaip ir per pirma skatino gimdyma tai galiausiai prasiau irgi epiduro,suleido ir is kart pajutau nora stumti,tai taip ir pagimdziau viska jausdama,nezinau ar nesuveike gerai,ar nespejo suveikt,kai gime dukra,kol tvarke mane jauciau tik kad nejautri buvo viena puse,vienos kojos nejauciau o kita galejau puikiausiai pakelti.neturejau jokiu bedu del nugaros,tad trecia karta ilgai nelauksiu ir prasysiu kad ilgai nesikankint.
Masn parašė:
Aš irgi už kad be, nes lb nugarą skaudėjo ir jos nejaučiau gulint, tai negalėjau nekaip ant nugaros net gulėti toks bjaurus jausmas buvo, o dar dėl jo tas kateteris…
Masn parašė:
Aš irgi už kad be, nes lb nugarą skaudėjo ir jos nejaučiau gulint, tai negalėjau nekaip ant nugaros net gulėti toks bjaurus jausmas buvo, o dar dėl jo tas kateteris…
Žiūrint koks kaklelio atsirėrimas. Jei daug atsivėrė, tai nespės padaryti.
Ir dar, aš suprantu, jog šiuolaikinė medicina, nereikia kankintis ir panašiai. Tačiau iš tikrųjų nuskausminant moterį, nebesigamina natūralūs nuskausminamieji kūdikiui - jam ir taip skauda žymiai labiau nei mums. Nenoriu pradėt diskusijos, nes vieni tiki, vieni ne, bet verta apsvarstyti ir šitą renkantis
Masn parašė:
Na prasyt tai galima kada nori, bet neaisku ar tada "veliau" vis dar bus salygos ji atlikti.
Mama1674 parašė:
Ir dar, aš suprantu, jog šiuolaikinė medicina, nereikia kankintis ir panašiai. Tačiau iš tikrųjų nuskausminant moterį, nebesigamina natūralūs nuskausminamieji kūdik…
Ta prasme tiki ar netiki?
Matyt, ištirta tai yra. Ar čia tik teorija?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai