Ieva Kilč. parašė:
Sveikosgal galite rekomenduoti vaikų neurologą, būtų geriau privačiai, kad ilgai nereikėtų laukti :)))
Privaciai nezinau. Bet Klaipedoj pati geriausja yra Maskolenkaite. Verta pas ja laukt
Ieva Kilč. parašė:
Sveikosgal galite rekomenduoti vaikų neurologą, būtų geriau privačiai, kad ilgai nereikėtų laukti :)))
Privaciai nezinau. Bet Klaipedoj pati geriausja yra Maskolenkaite. Verta pas ja laukt
Labas rytas.
Is pacio ryto susinervinusi, norejau uzsiregsitruoti i nefrida pas gine holcman, siandien talonai dalijami, pusantros valandos prasedejau prie telefono ir pasako, kad talonus isdalijo....nu man kazkoks abaurdas....
Tai va belieka jusu prasymu, kad parasytumet gines is gimdymo namu. Eisiu ten, geriau pasiimsiu siuntima ir rami galva uzsiregistruoju. Tik nzn kokios ten geros. Norisi, kad viska puikiai apziuretu, bendrautu;)
indre1 parašė:
Labas rytas.
Is pacio ryto susinervinusi, norejau uzsiregsitruoti i nefrida pas gine holcman, …
as ejau pas Jukniaviciene, man ji patiko, tikrai nuodugnei viska apziurejo, papasakojo, atsake i man rupimus klausymus
o Nefrida ir mane sunervino siryt, manau daugeliui ta registracijos sistema ten nervus gadina
cackyte parašė:
O aš su klausimu.. Ar turint šeimos gydytojo siuntimą echoskopijai reikia man už jį mokėti privačioje klininkoje? O gal kas susidūrėte su akušere Violeta Šulžickaj…
Privaciose realiai visur jau mokama.
indre1 parašė:
Labas rytas.
Is pacio ryto susinervinusi, norejau uzsiregsitruoti i nefrida pas gine holcman, …
Geriau registruotis internetu... nes telefona jos nukelia rageli ir zodziu..
O as irgi del tokiu pat priezasciu eisiu i GN pas maciulionyte. Ji mano leliuka prieme,po cp priziurejo. Siaip tik geriausi atsiliepimai
Torri parašė:
Privaciose realiai visur jau mokama.
taip ir aš pagalvojau.. ačiū.
RimkausMonika parašė:
Geriau registruotis internetu... nes telefona jos nukelia rageli ir zodziu..![]()
Apie maciulionyte irgi girdejau gerus atsiliepimus. Bet jaučiu ir eiles dideles.
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai