dafulka parašė:
gruzdienesklinika.lt/ gal kam aktualu![]()
Jau buvau ten,superine aplinka,viskas labai puikiai,malonu ir jauku.
dafulka parašė:
gruzdienesklinika.lt/ gal kam aktualu![]()
Adele parašė:
gal galit pasakyti kaip eiles pas ja ir kokios kainos apsilankymu priziurint nestuma? beja ar tyrimus irgi pas ja atliekat ar einat per seimos daktara? aciu!
Cristaliuke parašė:
gal galit pasakyti kaip eiles pas ja ir kokios kainos apsilankymu priziurint nestuma? beja ar tyrimus irgi pas ja atliekat ar einat per seimos daktara? aciu!![]()
Na nezinau kaip eiles,bet paskambinau ir netycia buvo laisvas talonas jau sekanciai dienai.paskui kitam menesiui rasiausi i menesio gala tai galejau rinktis kada norinti,kaip suprantu labai dideliu eiliu nera.
Tyrimus atlieku pas seimos gygytoja(priziuri nestuma,viskas nemokamai), o pas ja einu tik echo darytis,nes pati gydytoja pasake kad neverta metyti pinigu mokamiem tyrimam kai galima viska nemokamai pas seimos darytis.
UZ echo ir atsakyma seimos gydytojui bei konsultacija sumokejau 40e.
Adele parašė:
Na nezinau kaip eiles,bet paskambinau ir netycia buvo laisvas talonas jau sekanciai dienai.paskui kitam menesiui rasiausi i menesio gala tai galejau rinktis kada no…
supratau, aciu labai
cackyte parašė:
Labas. Ar esate plovusios Fisher Price šuniuką ar sapnų katinėlį? Kaip tai darėte? Bijau, kad įgrūdus į skalbimo mašiną iš jų nieko nebeliks..
jus cia rimtai apie skalbimo masina? ar juokaujat? gi cia zaislas su elementais
jei cia klausimas apie mokomaji fp suniuka
Ilonita parašė:
jus cia rimtai apie skalbimo masina? ar juokaujat? gi cia zaislas su elementais![]()
Esu forume skaicius, kad isemus elementus isplauti ir palaukti, kol pilnai isdzius, zaislas puikiai veikia.
Ilonita parašė:
jus cia rimtai apie skalbimo masina? ar juokaujat? gi cia zaislas su elementaisjei cia klausimas apie mokomaji fp suniuka
Zinau ne viena,kuri issplove isemusi elementus ir idejo jau tik tada kai tikrai gerai isdziuvo ir veikia puikiausiai ir skalbti jau po ne karta
savo dar neplovem,nes svarus,bet plaut nebijociau
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai