ner inga parašė:
sveikos mamytės, gal galite pasidalint savo kontakais iš kur perkate sauskelnes![]()
Is skelbiu lt
pilna numeriu kur pigiai veza net iki namu
ner inga parašė:
sveikos mamytės, gal galite pasidalint savo kontakais iš kur perkate sauskelnes![]()
Is skelbiu lt
pilna numeriu kur pigiai veza net iki namu
inaklaipeda parašė:
Mamos, o kokie darzeliai yra misko- mazojo kaimelio rajone? Reik stot i eile, bet nesenai cia persikem ir net nz ar apskritai yra cia ju. Rekomenduokit kur vedat :n…
Atzalynas, Obelele, Varpelis
Tirli pirli parašė:
Atzalynas, Obelele, Varpelis![]()
Aciu;)
Džiugesys parašė:
Mamytes, rekomenduokit, gerą, patikimą, švelnų pediatrą. Nes net neįsivaizduoju, kur reikes priregistruot savo mazyle. Aciu![]()
Ziurint kur
trecia poliklynika Garboniene,Kromeliene, jei banduziai tai brozynu Timinskiene
riesinuke parašė:
Ziurint kurtrecia poliklynika Garboniene,Kromeliene, jei banduziai tai brozynu Timinskiene
mes pas Garboniene einam, mergyte ja pamacius visad sypsos
pas Kromeliene eiles nesveikos, tad nerekomenduociau su mazu vaiku
deimantebuc parašė:
mes pas Garboniene einam, mergyte ja pamacius visad sypsospas Kromeliene eiles nesveikos, tad nerekomenduociau su mazu vaiku
![]()
Eiles dideles nes ji labai gera:). Man Garboniene patinka nes visus siuntimus duoda
riesinuke parašė:
Eiles dideles nes ji labai gera:). Man Garboniene patinka nes visus siuntimus duoda![]()
tai taip, man ja irgi rekomendavo, susitariau, kad pas ja eisiu. pagimdziau kol ji atostogavo, tai Garboniene pavadavo, taip ir likau pas ja, nes gerai sutarem ir su gydytoja ir su sesute. jokiu eiliu, pasiskambinus paklaust ko nors pakonsultuoja ir pasiulo ateit pasirodyt jei norim
o kiek nueinu, tiek pas Kromeliene sedi apie 5 vaikai eilej...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai