Sniegexx parašė:
O kiek cm po krutine pas jus?
80 cm .... nemanau kad bus per dideli
Sniegexx parašė:
O kiek cm po krutine pas jus?
Ingusiaaa parašė:
O dar neparase kiek siulo det?
Sniegexx parašė:
O dar neparase kiek siulo det?![]()
as vakar vakare tik issiunciau duomenis... laukiu nesulaukiu atsakymo
o kaip jusu vyrai reagavo i pasikeitimus?
Maniskis laukia issiziojes
Ingusiaaa parašė:
as vakar vakare tik issiunciau duomenis... laukiu nesulaukiu atsakymo![]()
Galvoju jums virs 400ml tikrai siulys det, nes 80cm po krutine ir norit D...
Sniegexx parašė:
Galvoju jums virs 400ml tikrai siulys det, nes 80cm po krutine ir norit D...
Zodziu, Daunoravicius siūlo man 360 arba 400 aukšto profilio apvalius ir reikalingas pakėlimas. Deja mano atveju vien implantai situacijos neišspres. Laukiu Kaikario pasiūlymo
Ingusiaaa parašė:
Zodziu, Daunoravicius siūlo man 360 arba 400 aukšto profilio apvalius ir reikalingas pakėlimas. Deja mano atveju vien implantai situacijos neišspres. Laukiu Kaikari…
Na, bet kiti gyd.deda didesnius implantus ir taip issisprendzia pakelimo problema. Idomu ka Kaikaris pasakys
Ingusiaaa parašė:
Zodziu, Daunoravicius siūlo man 360 arba 400 aukšto profilio apvalius ir reikalingas pakėlimas. Deja mano atveju vien implantai situacijos neišspres. Laukiu Kaikari…
Bet tas pakelimas nera baisu.Jei randukai graziai sugyja.
Sniegexx parašė:
Na, bet kiti gyd.deda didesnius implantus ir taip issisprendzia pakelimo problema. Idomu ka Kaikaris pasakys![]()
Kaikaris siulo Polytech 360 ml . Bet konkreciau viska aptarti reikia per susitikima. Bet pakelimas mano atveju reikalingas. Taigi kaina irgi isauga.
Kadangi Kaikaris Kaune ir kaina pas ji didesne, liekiu toliau prie Daunoraviciaus
ir Vilnius patogiau. Daunoravicius dar paprase foto su iskeltom rankom virs galvos. Tada jis dar kazka daugiau pasakys.
Lauksmė parašė:
Bet tas pakelimas nera baisu.Jei randukai graziai sugyja.
Nebijau as pakelimo. Man svarbu krutine bus vel grazi. Tik kaina isauga. Neplanavau tiek isleisti.
Ingusiaaa parašė:
Nebijau as pakelimo. Man svarbu krutine bus vel grazi. Tik kaina isauga. Neplanavau tiek isleisti.
Na su pakelimu iseina kaina didesne tikrai... ir op truputi ilgesne
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai