Viktorija-vika parašė:
Labas rytas, po kelių dienų praėjus operacijai jums išėmė siūlus? Man vakar išėmė, praėjus 8 dienoms. Bet taip nemaloniai skauda žaizdą po viena krūtim. Sakau gal p…
Man po savaitės
Viktorija-vika parašė:
Labas rytas, po kelių dienų praėjus operacijai jums išėmė siūlus? Man vakar išėmė, praėjus 8 dienoms. Bet taip nemaloniai skauda žaizdą po viena krūtim. Sakau gal p…
Man po savaitės
laimingaesuu parašė:
Sveika, aš asmeniskai pirmiausiai renkuosi gydytoją o jau paskui kur jis operuoja. Ryt vizitas pas DD. Sutinku kad aplinka irgi svarbu, bet čia antraeilis dalykas. …
Kaip praejo konsultacija pas Daunoraviciu? Ka rekomendavo? Kokios mintys ir planai po dvieju konsultaciju?
Amiwera parašė:
Kaip praejo konsultacija pas Daunoraviciu? Ka rekomendavo? Kokios mintys ir planai po dvieju konsultaciju?![]()
Ach. Pasimečiau visai bet užsirašiau op balandžio men. Lyginant su TA, tai nuomones sutapo tik dėl anatominių implantų. DD pasiūlė 350cc Polytech aukšto prof ir būtinas pakėlimas vertikaliu pjūviu (TA sakė apseisim). Siaip dr tikrai gera aura spinduliuoja ;)
Dabar klausimas kuo labiau pasitikėti - ar TA saltakraujiskumu ir patirtimi, ar dariusių pas DD merginų gerais atsiliepimais ir dr motyvuotais atsakymais kodel jis siūlo būtent tokį dydį ir tt. Aisku kiek tie motyvai, man nesuprantančiai, teisingi- kitas klausimas, tačiau įtikinti moka :). Beje DD foto albumo kompe nerodė. Tiek kiek fotoaparate turejo tiek parodė ( ir tik po).
Wassermelone parašė:
Einu pas Daunoraviciu vasario pabaigoje, galesiu parasyt ispudzius
Bus įdomu išgirsti nuomone. O esi konsultavusi pas dar ka nors?
Sveikos, merginos. Gyvenu ne Lietuvoje ir operacija dariausi irgi ne Lietuvoje, todel dabar esu sutrikusi, kad per mazai pasidomejau, paskubejau del didelio noro ir reikiamybes
Negimdzius, 165 ugis 60 svoris krutine buvo 75A, dejausi Mentor 350 cc po raumeniu 02.01.2018 op. Po operacijos savaite isgyvenau didelius skausmus, kuriu nesitikejau,-vaistai nepadejo, krutys buvo patine gerokai, po savaites skausmai mazejo. dabar kai praejo 1.5 men didelio diskomforto nejauciu. Tiesiog daktaras per daug i kalbas nesileidzia, viskas jam gerai puikiai sugijo, implantas i virsu nepasikele, siulai istirpo, sportuot galiu bet tik ejimas, dviratis, koju pratimai ir pnasiai. Krutine beria mazais spuogeliais, ar cia taip turi buti, ar alergija, ar svetimkunio issaukta reakcija? gal kas zinote? Daktaras sako, kad nuo prakaitavimo. Bet as neprakaituoju taip stipriai, kad bertu. Anksciau to niekada nebuvo.Laukiu kol praeis dar pora men ir galesiu gryst prie fitnesso treniruociu, del kuriu nerimauju ar nepasislinks implantai. Pasiskaicius Jusu isgyvenimus pasidaro lengviau, kartais sunkiau
bet visos patirtys tik i nauda! Aciu kad esate ir dalinates!
P.S. Gal pridesite i uzdara grupe?
laimingaesuu parašė:
Bus įdomu išgirsti nuomone. O esi konsultavusi pas dar ka nors?
Ne, kol kas pirmas
Viktorija-vika parašė:
Jeigu iseme matyt taip reikejo.. man va isims po 2 savaiciu..
Viktorija-vika parašė:
Papasakokite, kaip stipriai ir kiek laiko po operacijos saugojotes nuo visokiu darbu ir reikalu? Snd lygiai savaite praejo, jauciuosi jau tikrai neblogai, net vaist…
As 2ra diena po operacijos... Man zadejo po 1-2 savaiciu kad jausiuos puikiai. Tik patare neapsigauti ir saugotis kaip minimum 5 savaites. Jokiu sunkumu kilnojimu ir pan
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai