sunrrise parašė:
Nes taip gydytojas sake ?
Sveikinu pasigrazinus!!
as lygiai po savaites irgi operuosiuos pas DD ???
sunrrise parašė:
Nes taip gydytojas sake ?
Sveikinu pasigrazinus!!
as lygiai po savaites irgi operuosiuos pas DD ???
Sužadėtinė parašė:
Aš tai noreciau prabusti ne tik su nauja krutine, bet ir tokia figura?? mano ugis 175, 67kg..butu laime jei nors 60 sverciau ?
???....as ir buciau nieko pries tokios figurytes...pas man dar ant pilvo lasinukai...reiks kazkaip juos naikinti iki vasaros?
Spanguolytė1 parašė:
Sveikinu pasigrazinus!!as lygiai po savaites irgi operuosiuos pas DD ???
Oi zinokit tai gali but rami ? viskas bus labai gerai
sunrrise parašė:
Oi zinokit tai gali but rami ? viskas bus labai gerai
Labai tikiuosi
o kada planuoja jus isleisti i namus? rytoj ryte?
sunrrise parašė:
Na ka merginos as jau ?
Sveikinu ???
R
Spanguolytė1 parašė:
Labai tikiuosi![]()
![]()
o kada planuoja jus isleisti i namus? rytoj ryte?
![]()
![]()
rytoj, bet nezinau kelinta, bet manau kad ryte ? nes apie 11 jau buvo padaryta op, tai manau para palaikys. Dar tik viena karta vaistuku gavau, tai gulint jaucias tempimas, dabar biski patino dar. Tikiuos kad labiau neskaudes ?
Sužadėtinė parašė:
Aš tai noreciau prabusti ne tik su nauja krutine, bet ir tokia figura?? mano ugis 175, 67kg..butu laime jei nors 60 sverciau ?
Oj,tai lengvai pataisoma
Į sporto klubą užsirašykit ir bus liuks
Man tai tik papukų šiuo metu trūksta
sunrrise parašė:
R
Linkiu tada lengvos nakties
Galetu padaryt akcija, papus dediesi, litra nusiurbiam nemokamai??jielka parašė:
???....as ir buciau nieko pries tokios figurytes...pas man dar ant pilvo lasinukai...reiks kazkaip juos naikinti iki vasaros?
Tai Mano Reikalas parašė:
Oj,tai lengvai pataisomaĮ sporto klubą užsirašykit ir bus liuks
Man tai tik papukų šiuo metu trūksta
![]()
Po CP negalejau sportuoti, tada biski pasportavau, viena men nepavyko del grafiko ir vaiku iseit sportuot, na ir sustojau,nes gi neapsimona del poros men, ir tada vel pertrauja... ?? bet visu pirma su maistu reikia susitvarkyt, nes dv susipykus visai.. kudikiui kosytes,o pas mane sumustiniai triumfuoja..??
Xxx30 parašė:
Ar yra cia tokiu kuriom dejo per areole? Kaip viskas gijo? Kaip savijauta?
Man dejo, viskas labai gerai, randai maziukai ploni, db 4 savaites tai rausvi bet viskas ok
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai