sunrrise parašė:
Jau mane isledo, guliu jau savo patogioje lovyteje. Tikrai nebuvo taip baisu kaip tikejaus, o ir skausmas nera neistveriamas, ne karto neprasiau vaistu, sesutes pac…
Kaip dziugu uz tave..Sveiki.
sunrrise parašė:
Jau mane isledo, guliu jau savo patogioje lovyteje. Tikrai nebuvo taip baisu kaip tikejaus, o ir skausmas nera neistveriamas, ne karto neprasiau vaistu, sesutes pac…
Kaip dziugu uz tave..Sveiki.
Sincopate parašė:
Man dejo, viskas labai gerai, randai maziukai ploni, db 4 savaites tai rausvi bet viskas ok
O siulus trauke ar siuvo tirpstanciais?
sunrrise parašė:
Siandien truputeli daugiau patine
O tau drenus idėjo ar ne? Nes visur rašo, kad drenai gerai, nes pašalina skysčius, bet kazkaip nezinau ar Daunoravicius tai praktikuoja
Spanguolytė1 parašė:
O tau drenus idėjo ar ne? Nes visur rašo, kad drenai gerai, nes pašalina skysčius, bet kazkaip nezinau ar Daunoravicius tai praktikuoja![]()
Aha dejo, siandien ryte iseme per apziura.
Spanguolytė1 parašė:
O po operacijos galima skaityti knygą, žurnalus, naršyti telefone, neskauda rankų, krūtinės raumenų?gal ir kvailas klausimas, bet galvoju ka veikti reikes ligon…
As tai visa laiką ligoninėj TV žiūrėjau, niekam kitam nebuvo jėgų! Į wc porą kart ėjau, tai buvo žygdarbis;)
Spanguolytė1 parašė:
O po operacijos galima skaityti knygą, žurnalus, naršyti telefone, neskauda rankų, krūtinės raumenų?gal ir kvailas klausimas, bet galvoju ka veikti reikes ligon…
Tikrai skauda kazkiek, bet as iskart po operacijos tik gulejau, nes norejau atsigaut po narkozes, telefono is spinteles nesugebejau pasiimt, bet palatos drauge padejo ir padave.
sunrrise parašė:
Panos ka geriat nuo skausmo? Gydytojas dave tris pakelius nimesil bet nemanau kad msn ju pakaks, kokie vaistai yra veiksmingiausi?
Man užteko ibruprofeno
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai