Mamukas668 parašė:
Dare pilvo echoskopa ar per vidu ziurejo?
Dare vaginalini
Mamukas668 parašė:
Dare pilvo echoskopa ar per vidu ziurejo?
Dare vaginalini
iDei parašė:
Dare vaginalini
Aš nesu didelė žinovė, bet man atrodo, kad jei būtų nesivystantis, tikrai nebūtų toks aukštas, jau senai pradėtų kristi .. pagal tyrimą kaip ir gerai viskas. Paskaitykit daug mergaičių pergyvena dėl tos pačios priežasties, tiesiog visur skirtinga aparatūra, skirtingos akys gydytojų. Nueisit vėliau ir viską pamatys
Eli000 parašė:
Aš nesu didelė žinovė, bet man atrodo, kad jei būtų nesivystantis, tikrai nebūtų toks aukštas, jau senai pradėtų kristi .. pagal tyrimą kaip ir gerai viskas. Paskai…
Tikiuosi. Bet laukti dvi savaites... Isproto gali isvaryt ta nezinomyne ? o taip norisi tiket kad viskas gerai
iDei parašė:
Tikiuosi. Bet laukti dvi savaites... Isproto gali isvaryt ta nezinomyne ? o taip norisi tiket kad viskas gerai
Mane irgi tas laukimas zude? Ir dabar laukiu kol bus 13 savaiciu? Tada jau ramiau? Bet laikas taip letai bega..
iDei parašė:
Nelaukit dvieju savaiciu, nueikit po savaites tarkim privaciai, bus jau virs 7sav tikrai turetu matytis. O siaip kraujo tyrimas parodys ar vystos
AgneP. parašė:
Kaip manot, ar nėštumo metu galima valgyti rūkytą lašišą?
Viename forume net uzpulta buvau kad negalima? As valgau kartais,tikrai nedaznai?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai