kristincia parašė:
Dar nedrasiai bet jungiuosi ir asSveikos mamytes
![]()
Sveika!
kristincia parašė:
Dar nedrasiai bet jungiuosi ir asSveikos mamytes
![]()
Sveika!
Sigugu parašė:
turbut kiek imanoma veliau, bet cia tik musu atveju. pries 1,5 metu 35 nestumo savaite, mes netekom savo mazyles. mano dukra ziauriai sunkiai tai isgyveno, net tiek…
Užjaučiu... baisi netektis..
Bet čia nežinosi kaip bus, aš vieną nėštumą irgi nutariau niekam nesakyti iki pirmo trimestro pabaigos ir persileidau, o kai pastojau sekantį kartą iš džiaugsmo iškart visiems pasakiau ir buvo viskas gerai. Negali numatyti tokių dalykų...
Pasakysiu dukrai po ginekologės apžiūros
anilorak parašė:
Labutis mamytėsjungiuosi ir aš
7savaitė ?
Labas dziugu kad prisijungi
sveikinu
Klauzada parašė:
Merginos, kurios jau auginat vaikus, kada zadat pasakyti apie laukiama leliuka broliukams ar sesutems?
As pasakysiu po vizito pas gyd. jei viskas gerai, tai si ketvirtadieni. Maniškiai vaikai jau dideli, greitai itars
Jau dabar klausineja, kas man yra, kad vis gulineju
ana.ana parašė:
Labas dziugu kad prisijungisveikinu
![]()
Romantike37 parašė:
Tik itruksta kai be proto daug vemiu Ir po to pasirodo truputis kraujo. Tai nuo tampymo... Kazkada taip buvo Kai stipriai vemiau.
Na tikiuosi kad jum viskas gerai bus. As nevemiu bet va guliu lovoj bijau net pajudet is ryto ir meduoli suvalgiau neatsikelus bet vistiek blogai
Sigugu parašė:
Labas rytas, nu nestukes, kaip siandien jauciates![]()
Silpna bloga tirpsta kaklas ir galva :oh. O siaip viskas gerai laukiam pirmo vizito pas daktara. Kaip jus?
Va apie tuos blogumus... Pagaunu save, kad blogiau buna savaitgali, kai yra laisvo laiko. Ir pykina nuo visko, ir gulet tik norisi, ir neitinka visi, paskui pradedu saves gailetis, kam to visko reikia, pradedu jaustis vienisa, kad niekas manes nepalaiko ir nesupranta. Tik ateina darbo diena, isivaziuoju, cia papykina, cia jau pradedi kazka daryt, nes reikia ir praeina kuriam laikui. Zodziu tikrai lengviau isgyvent ir nuotaika tokia normalesne. Negalvojau, kad kada taip pasakysiu, bet gelbeja darbas ir veikla
baisu butu jei pastoviai vienodai tampytu...
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai