vaida244 parašė:
Man po cp metus laiko liepe laukt bet padtojau po 2 metu. Kazkaip su visai nestumas buvo Kas 2 metai nezinau kodel nesigaudavo is kart. Va dabar po netekties padtoj…
O jums gulimas rezimas?
vaida244 parašė:
Man po cp metus laiko liepe laukt bet padtojau po 2 metu. Kazkaip su visai nestumas buvo Kas 2 metai nezinau kodel nesigaudavo is kart. Va dabar po netekties padtoj…
O jums gulimas rezimas?
SunMoon parašė:
O jums gulimas rezimas?
Na savaite gulimas buvo o dabar tausojantis rezimas bet as taip bijau kad praktiskai visa laika guliu.
vaida244 parašė:
Na savaite gulimas buvo o dabar tausojantis rezimas bet as taip bijau kad praktiskai visa laika guliu.
O kas kiek laiko, matuoja kakleli?
O jums patenka infekcija, kad persileidimas prasidedavo?
SunMoon parašė:
O kas kiek laiko, matuoja kakleli?
O jums patenka infekcija, kad persileidimas prasidedavo?
Na kadangi man pirma karta Kai uzsiuvo buvo extra atvejis jau su leliukui lendabciu lauk tai siules atlaike 3 dienas ir plyso po to vel ta Pati situacija siuti pries tai skisti amniono maisa I vidu nes vel is lindes ir pazristas nes bego vandenys. Na tada Kai uzsiuvo antra kart papyole infekcija prasideji sarwmiai ir turejo is imti siulus ir leist jiem gimti nes antibijotiku nepaveike infekcijos. Dabar man matavo Kas savaite kakleli uzsiuvo po to dar po savaites vaziavau ir kadangi nebuvo sutrumpejes liepe at vaziuot po 2 savaiciu. Pries operacija 14mm kaklelis po operacija 47 mm dar po savaites 44mm kol Kas viskas stabilu bet tai nereikia kad reikia apsidziaugti nes tokie nestuma I su apsiuvimas Gan sudetingi su didziule pastangom imanoma isnesioti bet dauk Kas priklauso nuo kuno pacios kaip reguos I siula ir manipuliacija. Yra Viena panele kuri Macdonald uzsiuvimo pagalba turi 5 vaikucius.
vaida244 parašė:
Na kadangi man pirma karta Kai uzsiuvo buvo extra atvejis jau su leliukui lendabciu lauk tai siules atlaike 3 dienas ir plyso po to vel ta Pati situacija siuti prie…
Man 1 nestuma siuvo su paprastu siulu-neatlaike.
2nestuma, su juosta-irgi neatlaike
Liko, apsiuvimas LP budu per pilvo siena.
Daugiau pagalbos, kad isnesiociau leliuka nera
SunMoon parašė:
Man 1 nestuma siuvo su paprastu siulu-neatlaike.![]()
2nestuma, su juosta-irgi neatlaike![]()
O tau siuvo planiniu budu ar extra del komplikacija. Matai man pirma karta ne atlaike irgi bet kaip daktara sake jau praktiskai nebuvo uz ko uzkabinti. Dabar turiu siula vel ir blyn tikiuosi at laikys. Keliu savaiciu tau uzsiuvo ir kiek laiko is nesiojau kol plyso. Matai didele oaslapptis dar ta kad reikia kuo daugiau guleti nevaikscioti nestovwtu ilgai jokiu budu neplauti nesluoti grindu nekelti nieko sunkiai as net valgyti darau atsisedusi. Na taip man patare ta mamyte kuri su paprastu diulu 5 nestumu isnesiojo.
vaida244 parašė:
O tau siuvo planiniu budu ar extra del komplikacija. Matai man pirma karta ne atlaike irgi bet kaip daktara sake jau praktiskai nebuvo uz ko uzkabinti. Dabar turiu …
1nestuma,siuvo extra, jau buvo praviras.
2nestuma, planinis 15sav. Ir 19+5d prasivere
su juosta gimdyti negalima. Pirmiausia nueme su narkoze ir po 6h pagimdziau
Visa laika gulejau, vyras namus tvarke, as valgyt lb retai kazka greit padarydavau. Sedeti ir negalima, nes gaunas spaudimas i kakleli. Gulejau, pagalve po kojom pakisus
SunMoon parašė:
1nestuma,siuvo extra, jau buvo praviras.
2nestuma, planinis 15sav. Ir 19+5d prasiveresu juosta gimdyti negalima. Pirmia…
Tai brangioji su siulu uzsiuta 16 savaite dabar jau. 19 eina ir neramu labai. O tai pstikru metu po apsiuvimo koks kaklelis buvo ir ar trumpeja regulisriai ar staigiau prasivere
vaida244 parašė:
Tai brangioji su siulu uzsiuta 16 savaite dabar jau. 19 eina ir neramu labai. O tai pstikru metu po apsiuvimo koks kaklelis buvo ir ar trumpeja regulisriai ar staig…
Nesupratau,ko klausiat?
Bet abiem atvejais prasivere, ir nieko nejauciau.
2nestuma,kas 2sav stebejom kakleli. 17sav buvo 2,6cm,o 19+5d extra saremiai ir kraujas 😢
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai