meskiene parašė:
Taip☹
Oi kaip liudna
meskiene parašė:
Taip☹
Oi kaip liudna
Nija parašė:
Pirma karta suzinojau, kai buvo 9 sav - embrioniuko sirdele buvo nustojus plakti sake apie 7 savaite... O dabar teko pagimdyti mazyti zmogeliuka, kuriam buvo 17 sav…
Nija parašė:
Pirma karta suzinojau, kai buvo 9 sav - embrioniuko sirdele buvo nustojus plakti sake apie 7 savaite... O dabar teko pagimdyti mazyti zmogeliuka, kuriam buvo 17 sav…
2016-08-12 patyriau ta pati,mano berniukui buvo 18sav
identiška situacija,visa nestuma vis pakraujuodavau,echoskopu žėdavo nieko nematydavo.Kol viena diena uzejo skausmai kaip sarėmiai.Pragulėjau savaite ligoninej,lasalines...tyrimai...viskas ”gerai”sakė,kol naktį sokau is lovos ir nesupratau kodel slapios kelnaites,nubėgo vandenys...isgyventi jokios galimybes nebuvo mano angeleliui taip pat.Vaistu pagalba isgimdziau savo angelėlį kuris iškeliavo pas Dievuli
Gavom atsakymus istyrus jog mazylis visiskai sveikas buvo,tai pas mane slapimo taku infekcija,nezinau nei is kur nei kas nei kaip...
Todel labai jus suprantu
stiprybes jusu seimai!!!!tik laikas jums padės!
Beja man laktacijai naikinti israse vaistu gydytojas.
Na o sulaukus pirmuju mm po 54 dienu kibom i darbus ir visumoj nuo nelaimes dienos po 6 mėn vėl pastojau❤
Giedre111 parašė:
O kiek dienu jau kraujuojate? Daugiau nei 10?
Kovo 21d 11:53 gime vaikas, o 12:00 uzgime placenta. Kovo 25d iskrito pirmas didelis gabalas. Nuvaziavau i priemamaji, patikrino su ultragarsu ir pasake kad man pasiseke kad iskrito, ir kad daugiau nieko nebeliko, ir kad kraujuosiu 2 paras kazkur nes gleivine 6mm. Keleta dienu iki siandien krito mini pipiro didzio gabaliukai, o siandien lygiai 10d kaip pagimdziau, ir vel iskrito didelis gan gabalas, zinoma netoks didelis kaip pirmas kovo 25d, bet vistiek didesnis nei tie pipiro didzio gabaliukai...
saaty.luna parašė:
Stebetoja nesikeicia ... ydomu kaip patekai i pragara ...taves neispievartavo galejai likti mergite haaaaa
Kas cia dabar, tokiose temose kaip rasoma yra tokios nesamones, tikrai graudu skaityti....
Inesoida parašė:
Kas cia dabar, tokiose temose kaip rasoma yra tokios nesamones, tikrai graudu skaityti....
Jau uzblokuotas sitas narys... tiesiog yra "meduzu" kurios raso visokias nesamones i panasias temas ar noredami igelti kazkam ar iskaudinti... pastoviai yra kuriamos naujos anketos... slykstu kartais skaityti, ypac kai tokie dalykai yra tikrai nemalonus siuo metu ir taip jautrioms moterims...
StebukloMama parašė:
Jau uzblokuotas sitas narys... tiesiog yra "meduzu" kurios raso visokias nesamones i panasias temas ar noredami igelti kazkam ar iskaudinti... pastoviai yra kuriamo…
Bet koks zmonems tikslad ta daryti,pasitenkina gal tokiu budu...
Jei zinotu kaip skauda taip nesielgtu.mano drauge neturi vaiku tai sakydavo turi du ko vis liudi del ano.as sakiau tureciau 3.nors praejo 15 metu mano mazas zirniukas visada liks mano sirdyje.visada galvosiu jau butu 15.20......nekesiu liepos 21.rugsejo pirma pinsiu kasas ir mintyse isleisiu 3 vaikus pro duris.skausmas mazesnis.bet visada lieka randas.o tokias gyvenimas geitai pamokys saipytis is motinos sksusmo taip net zverys nesielgia.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai