Krepsininke parašė:
Sveikos, teko prisijungti ir man prie jusu pokalbiu:(( deja 05.08 atvykus i ligonine su saremiais priimamajame tikrino vaikiukio pulsa bet nelabai pavyko rasti, tad…
Stipriai apkabinu..užuojauta..laikykitės
Krepsininke parašė:
Sveikos, teko prisijungti ir man prie jusu pokalbiu:(( deja 05.08 atvykus i ligonine su saremiais priimamajame tikrino vaikiukio pulsa bet nelabai pavyko rasti, tad…
Stipriai apkabinu..užuojauta..laikykitės
StebukloMama parašė:
Laikykites, užuojaučiu jus..
Kai paciai sekasi?
Krepsininke parašė:
Ziauru😭uzuojauta priimkit...bukit stipri
Krepsininke parašė:
Neturiu zodziu😢.... Uzuojauta.Stiprybes jum.
Krepsininke parašė:
Jei nepaslaptis is kurio esate miesto?
Krepsininke parašė:
nezinau ne ka pasakyti...laikykis...labai uzjauciu...tavo istorija panasi i mano
lygiai pries metus 05.08 pagimdziau 30 sav. mirusia mergyte, o 05.10 palaidojome 😢😢😢 jei ne paslaptis ar turite dar vaikuciu?
Jorksyre parašė:
Kai paciai sekasi?
Man tai gerai apart komplikaciju. Emociskai gerai laikausi, tik sveikata ramybes neduoda.
StebukloMama parašė:
Man tai gerai apart komplikaciju. Esmociskai gerai laikausi, tik sveikata ramybes neduoda.
Ta prasme?
Jorksyre parašė:
Ta prasme?
Na iki dabar kraujuoju. Krenta gabaliukai mesos. Dar ir itaria pks (ko anksciau nebuvo). Kazkaip idomiai kad kovo 25d sake kraujuoti liko 2 dienoa. Kovo 29 ar 30 sake kad viskas gerai ir kraujuosiu dar pora dienu (skirtingi daktarai). O viskas nesibaigia visdar.. vaziuosiu i lietuva tikrintis turbut. Nes cia kazkodel nieko nemato... zinoma paskutini vizita pasake kad gleivine per plona tai sunku matyti ar like kazko ar ne, bet nu net vakar gabaliukas mesytes iskrito. Tai jau man nenormalu... p.s. tikrai nepanasu i kresuli.
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai