Samanciuks parašė:
Sveikos, kada po savaiminio persileidimo pastoti geriausia? Nesinori laukti ilgai, norisi bandyti vėl. Ginekologe sake po pirmųjų mėnesinių. Tad klausiu ir jūsų nuo…
Bandėme po pirmųjų mm, tai pastojome sekantį ciklą.
Samanciuks parašė:
Sveikos, kada po savaiminio persileidimo pastoti geriausia? Nesinori laukti ilgai, norisi bandyti vėl. Ginekologe sake po pirmųjų mėnesinių. Tad klausiu ir jūsų nuo…
Bandėme po pirmųjų mm, tai pastojome sekantį ciklą.
Krisxo parašė:
Sveiki, gal zinot po persileidimo, po kiek laiko nustojama kraujuoti? Nes jau 4 dienos ir via kraujuoju ir skausmai, ar geriau kreiptis pas gyd?
Aš kraujavau savaitę su trupučiu, buvo skausmai bet pakenčiami, lankiausi pas gydytoja, tai sake normalu, bet stebeti save jei užsitęs kraujavimas arba prasidės skausmai stiprūs važiuoti į Ligoninę kuo skubiau. Tai man paskutinę taip pradėjo skaudėt pilvo apačią, kad nežinojau kur dėtis, pusę nakties nemiegojau, vaikščiojau į WC bet galiausiai išsivalė krešuliai, tai iš kart atleido pilvą ir praėjo skausmas, po to tik teplioja.
Sveikos, aš esu 9 savaitėje. 6 savaite negausiai tepliojo rudai, jokių skausmų lyg ir nebuvo, nuskubėjau pas gine, tačiau pasakė jei neskauda nieko nedarysim (turiu paminėti esu ne Lietuvoje), 7 savaitę kuriam laikui tepliojimas nustojo, po to vėl prasidėjo ir iki pat šios dienos rudai tepliojo, išskyros tai pagausėja tai pamažėja, skausmų jokių nejaučiu, kartais patempia pilvuko apačią tai manau jog gimda plečiasi, tačiau krūtinė tapo nebe tokia jautri, nebeskauda. Gine nieko nedaro kadangi 12 sav nėra. Gal kažkam yra kažkas panašaus buvę, suprantu, kad jau čia kaip lemta taip ir bus, bet norėčiau išgirsti gal kam taip buvo ir kuo pasibaigė. 🥺😊
pumpurėlis2 parašė:
Sveikos, aš esu 9 savaitėje. 6 savaite negausiai tepliojo rudai, jokių skausmų lyg ir nebuvo, nuskubėjau pas gine, tačiau pasakė jei neskauda nieko nedarysim (turiu…
Važiuočiau į priemimą ir meluočiau kad skauda
Sveikos mamytes norejau paklaust gal kam taip buvo.
Sirgau menstruacijom ana mėn bet jos vėlavo, Sirgau labai gausiai..
Skauda nugara, ir kasdien maudžia pilvo apačia, retkarčiais svaigsta galva, Po Menstruaciju išskyros buvo Rudos ryškiai ir rudos neryškiai, O dabar visai nesenei pasirodė toks neryškiai rausvas tepliojimas, Ir šiuo momentu labai daug visokiu išskyru tai gleivėtu tai gelsvu ar baltu .. Kas tai gali but? Nėštumo testai neigiami
MDTĖ parašė:
Sveikos mamytes norejau paklaust gal kam taip buvo.
Sirgau menstruacijom ana mėn bet jos vėlavo, Sirgau labai gausiai..
Na, tiksliausiai Jums atsakys ginekologė. Nes variantų n+k