Angele78 parašė:
Ačiu nuraminote mane 🙏 Nes čia pasiskaičius komentarus jau atrodo viskas prarasta... Kai labiausiai tuo bijau nes pries pusė metų jau turėjau persileidima nors tai …
O kaip jus dabar
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįAngele78 parašė:
Ačiu nuraminote mane 🙏 Nes čia pasiskaičius komentarus jau atrodo viskas prarasta... Kai labiausiai tuo bijau nes pries pusė metų jau turėjau persileidima nors tai …
O kaip jus dabar
Sveiko, gal kuri turėjote tokia patirtį. Reikia pagalbos, nes mintys.. esu 15+3 pagal echoskopą 16+3. Prieš dvi dienas atliko VVT(vaisiaus vandenų tyrimą). Šiandien po kiekvieno nusišlapinimo pasirodė kraujas, vienu metu tamsiai raudonas krešuliukas. Po kokiu 6 pakraujavimu dabar aprimo. Ar kuriai buvo taip? Į primamajį važiuoti neturiu jėgų, laukimas ir taip labai skausmingas. Bei žinau, kad jei jau gresiantis nieko ten nepakeis. Ar kas susidūrėte su panašia patirtimi. Ačiū
Dianuska21 parašė:
O kaip jus dabar
Sveiki bijau kazka sakyti bet viskas puikiai kol kas❤️ Buvau pas gydytoja sake mažiau skaityti tuos forumus🫣😀 Israše progesterono ir tiek 🎀
Morgan01 parašė:
Sveiko, gal kuri turėjote tokia patirtį. Reikia pagalbos, nes mintys.. esu 15+3 pagal echoskopą 16+3. Prieš dvi dienas atliko VVT(vaisiaus vandenų tyrimą). Šiandien…
Skambinkite savo ginekologei
laiko jau nemažai jums tai gali buti daug priežasčiu, jusu vietoi jau senai sedeciau priimamajam🙏
Sveikos. Ar kaip taip buvo - nustatė anembrioniją, kad auga tuščia pūslelė be vaisiaus. Siūlė medikamentinį valymą, pabūgau. Pirmadienį paguldė su dideliais skausmais, tada ir pasakė. Trečiad išleido namo. O va penktadienį vėl užėjo tie dideli skausmai, tikrai baisiaus nei per mm, bet niekas neprasideda😳 kaip gali su tokiais skausmais neprasidėti persileidimas? Norėčiau sulaukt natūralaus
Kyaaa parašė:
Sveikos,reikia pagalbos. Prieš mėnesį su puse laiko,buvau nėščia. 7savaitės. Pasitikrinus pasakė,jog burbuliukas yra,o pačio vaisiaus nėra. Persileidau pati savaime…
Kada po nustatymo persileidote? Ar baisiai skaudėjo? Man pagal mm 10 sav, nustatė irgi be vaisiaus, bet man užeina tikrai dideli skausmai, o persileidimas neprasideda, net neteplioja...
justinelis parašė:
Kada po nustatymo persileidote? Ar baisiai skaudėjo? Man pagal mm 10 sav, nustatė irgi be vaisiaus, bet man užeina tikrai dideli skausmai, o persileidimas nepraside…
Prasidės ir pamatysit gali jau ir nakti. Man skaudėjo patepliojo ir paskui nakti užėjo didelis skausmas miegot negalėjau... nuvykus į priėmimą galima sakyti sprogau keliais kraujas varė
justinelis parašė:
Sveikos. Ar kaip taip buvo - nustatė anembrioniją, kad auga tuščia pūslelė be vaisiaus. Siūlė medikamentinį valymą, pabūgau. Pirmadienį paguldė su dideliais skausma…
Pūslelė traukiasi? Ar yra nors koks tepliojimas? Aš galutinai sužinojau 7+ sav., persileidimo sulaukiau ~10 sav., ir tai laukiau truputį ilgiau, nei gydytoja sakė, bet labai nenorėjau intervencijų. Kad koks uždegimas jums nebūtų prasidėjęs...
kristute1 parašė:
Pūslelė traukiasi? Ar yra nors koks tepliojimas? Aš galutinai sužinojau 7+ sav., persileidimo sulaukiau ~10 sav., ir tai laukiau truputį ilgiau, nei gydytoja sakė,…
Kai trečiadienį žiūrėjo echo, dar niekas nesitraukė nuo paskutinio karto. Bet mano kraujo ir šlapimo tyrimai buvo geri, crb norma, uždegimo jokio nerodė, nors aš su skausmais jau atvažiavau. Šiaip negasdino gydytoja, sakė galima laukt, nemato extra būtinybės man kažką daryt, laukimo taktika galima. Bet va vėl pragulėjau naktį su skausmais (išgėriau vaistų, nes jau žinau, kad jokiam vaisiui nepakenks,), bet nepradėjo nei tepliot, nieko, dabar nebeskauda. Vienai ginei rašiau, sakė nepanikuot, galimai artėja persileidimas, išgert vaistų, o jei ne, tai pirmadienį važiuot medikamentiškai, nes tiesiog nėra prasmės kankintis. Aš irgi nenorėčiau intervencijų, tikėjausi, kad skausmai iššauks. Iki pirmadienio dar yra laiko, tik jau nerviškai jaučiu, kad nerimas pareina, pavargau
justinelis parašė:
Kai trečiadienį žiūrėjo echo, dar niekas nesitraukė nuo paskutinio karto. Bet mano kraujo ir šlapimo tyrimai buvo geri, crb norma, uždegimo jokio nerodė, nors aš su…
Bandykit gal tuos standartinius patarimus mm iššaukt: karšta vonia, raudono vyno taurė, seksas.
Man tas laukimas taip pat buvo bjauriausia visko dalis
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai