ramuma parašė:
Galactica ne dantis kandzioti reikia, o padebesiais skraidyti, cia gi ne egzaminas, nors aisku klausimu uzdavinesim nemazai![]()
magnolijos, net pati nezinojau, kad toki talenta turiu
![]()
o jeigu bus neigiamas, visos cia taip tikisi, as irgi
ramuma parašė:
Galactica ne dantis kandzioti reikia, o padebesiais skraidyti, cia gi ne egzaminas, nors aisku klausimu uzdavinesim nemazai![]()
magnolijos, net pati nezinojau, kad toki talenta turiu
![]()
o jeigu bus neigiamas, visos cia taip tikisi, as irgi
Emilija parašė:
oho kiek daug musu planiukueina sau merginos mane jau nervina nors imk ir bek i Wc su testu
![]()
![]()
krutine vel pradeda skaudeti, nu bet taip keistai, paliesti viska galiu dar pagniauzau ir nieko nu bet kai ramiai buna tai jauciu kazkas ne taip
![]()
mane tokie pozymiai isves is pusiausvyros
![]()
![]()
ot prisigalvojimas ka daro
![]()
tai kelinta tavo ciklo diena siandien skaitosi? ir kelinta diena po ovuliacijos (kad ir pagal TD spejima) ?
Emilija parašė:
nu va paimsiu save kaip pavyzdicia senas bajaris mano mama ir sitaip skaiciuodavo ir mociute mano
tai va dazniausia visur raso kad moters kraujas atsinaujina kas 3 metus o vyro kas 4, bet db narsant internete galima rasti ir atvirskstini varianta, bet as tai taip skaiciuoju tai va pvz:
mano gimimo data 1988 o vyro 1987, bet jis buvo netekes daug kraujo 1998m tad reikia nuo sitos datos skaiciuoti![]()
1988 1998
1991 2002
1994 2006
1997 2010
2000
2003
2006
2009
2012kadangi vyro kraujas atsinaujino veliau nei mano tai gime mums berniukas 2011
tai va kieno kraujas atsinaujino anksciausiai tokie lytis ir gims, nu bet zinot juk cia zaidimas, aisku daug kieno skaiciavau, tai sakau tikrai ne 100% bet kokia 90% tai manau yra
nes kiek esu skaiciavusi tai keli tik neatitiko
![]()
Nu va o db jei pastociau tai butu mergaitegalit aisku pabandyti ir atvirkstini varinat kad moters kas 4 o vyru kas 3, nes yra kas ir taip skaiciuoja, bet as kazkaip labiau linkusi prie pirmo varianto
![]()
o jeigu priduodamas kraujas buvo donorystes centrui? ten max 500 ml paima, kaip tada? jau skaitosi netekes kraujo?
Galactica parašė:
tai kelinta tavo ciklo diena siandien skaitosi? ir kelinta diena po ovuliacijos (kad ir pagal TD spejima) ?
dar tik 22 o po OV tai hmz..8 lyg
bet sakau taip keistai jauciuosi nors uzmusk
Galactica parašė:
Jeigu musu abieju su vyru skaiciuoti nuo gimimo dienu, tia mano paskutinti skaiciai gaunasi
2007
2010
2013
o vyro
2006
2010
2014
tai ko mes turetume susilaukti?![]()
-pasiduodu
Man tai cia aukstoji matematika
Galactica parašė:
Jeigu musu abieju su vyru skaiciuoti nuo gimimo dienu, tia mano paskutinti skaiciai gaunasi
2007
2010
2013
o vyro
2006
2010
2014
jei siuo metu pastotum tai zinok nezinau reiktu ziureti pagal menesius, nes kadangi jusu abieju atsinaujino 2010 metais
ir va cia kieno jau nugales
as tokius metus vadinu neziniukais
bet jai pastosi kitais metais po savo gimtadienio tai turetu buti mergaite
Galactica parašė:
2007
2010
2013
o vyro
2006
2010
2014
Gal dvynuku tada
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai