Emilija parašė:
fsio merginos einu pamiegoti, nes tuoj lusiu![]()
o dar viena su savo simptomais, slabna darosi miegot nori
eik eik, zirniukas reikalauja miegelio
Emilija parašė:
fsio merginos einu pamiegoti, nes tuoj lusiu![]()
o dar viena su savo simptomais, slabna darosi miegot nori
eik eik, zirniukas reikalauja miegelio
Galactica parašė:
tu bent simptomus kazkokius turias tai cia kaip slyva sedziu, lyg niekur nieko
![]()
as stengiuosi ju nesureiksminti, nes kai pradedi planuoti, tai ir simptomai atsiranda, o po ju seka mmm ir nusivylimas
man rodos krutine padidejus ir stangresne ir pagal liemenele pastebiu, kad padidejus ir jautroka, nors ji man jautresne buvo ciklo viduryje, o veliau jautrumas sumazejo, tai kasdiena maigydavau ir tikrindavau
o dabar ji jautresne dazniausiai tik vakarop , o diena tik kartais(ir tik speneliai), todel ir abejoju, kad tai gali buti simptomas, kurio laukiu
na ir tas pilvo putimas, bet kai as jau seniai turiu problemu su zarnynu, tai nelabai sureiksminu, o dabar tas putimas jau irgi aprimo, todel vilciu kazkokiu nelabai turiu
Nenusimink, ne visos jaucia kazkokius simptomus, buna ir tokiu, kurios pastoja ir visai nieko nejaucia, tik nesulaukia mmm, gal ir tu viena is ju
Emilija parašė:
va merginos ka radau![]()
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WgDbfs82o4kJ:www.15min.lt/ji24/straipsnis/namai/vaikai/kudikio-lytis-pagal-kinus-551-226904+moter+kraujas+atsinaujina&cd=8&hl=lt&ct=clnk&gl=lt
bet cia priestarauja mano skaicaivimams... cia rodo mergyte
taip rasau kaip isitikinusi, kad si menesi pastosiu
Galactica parašė:
kada ketini darytis NT? kaip suprantu tavo ryt nelaukiama mmm diena![]()
Nusipirkau vakar nt, bet kazkaip susipainiojau su kb vakar, tai, manau, jei nesulauksiu mmm tai palauksiu dar kokia savaite ir tada darysiuos
zoozi parašė:
Nusipirkau vakar nt, bet kazkaip susipainiojau su kb vakar, tai, manau, jei nesulauksiu mmm tai palauksiu dar kokia savaite ir tada darysiuos![]()
![]()
neeee, nekankink musu tiek ilgai
o as taip tikejaus kad jau savaitgali pasidarysi
juk pati sakei kad tau KB vos nes kas keturias dienas buna
zoozi parašė:
Sveikos mergaites![]()
na as kaip visada su savom keistenybemmmm dar nera, tikiuosi ir nebus
vakar pilva maude, maniau, kad jau susirgsiu, bet nieko, tik pastebejau, kad mane vel aplanke kb ir kaklelis atviras - tai dabar visai pasimeciau, gal cia buvo mano ovuliacija paveluota
bet kb si karta pastebedavau viso ciklo metu kas 4 - 5dienas. Gal but mano ciklas dar tik atsistato po kontraceptiku, todel ir grybauja
krutine vis dar padidejusi, stangri ir jautroka, bet jautriausia buna tik vakarais. Dideliu vilciu neturiu si menesiuka..
galbut kitas sekmingesnis bus
![]()
jei neseniai nutraukei gal ir atsistatinėja
o gal ir KB sutriko ir per kažkurias užkibo
ko ir palinkėčiau
Galactica parašė:
tu bent simptomus kazkokius turias tai cia kaip slyva sedziu, lyg niekur nieko
![]()
vienos jaucia, kitos ne. Tu ta kita
Tuske9 parašė:
Labas merginos, kaip dienelė?![]()
Sveika, diena gera, skaičiuojam kas ką gamina
ar
, o kaikas ir
kaip tavo diena?
Galactica parašė:
o dar viena su savo simptomais, slabna darosi miegot nori![]()
![]()
eik eik, zirniukas reikalauja miegelio![]()
![]()
aš irgi apslabnėju, kiekviena vakara 22.00val. Mano žirniukas laikosi grafiko
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai