E.Va parašė:
Visiskai nesiseka susimedzioti anksciau data. Ai buvo birzelio 1 d., bet kazkas greiciau mano grobi paeme![]()
palauk dar
rasi pamatysi
E.Va parašė:
Visiskai nesiseka susimedzioti anksciau data. Ai buvo birzelio 1 d., bet kazkas greiciau mano grobi paeme![]()
palauk dar
rasi pamatysi
mamulyte1 parašė:
as google ivedu vairuotoju portalas ir ismeta prisijungiu ir kairej pusej yra parasyta uzsakyti dokumenta paspaudi ten ivedi data ir gauni![]()
bandziau jungtis ne velnio man jokiu protokolu neduoda..
Griv. parašė:
o tai ka raso?
Griv. parašė:
Gal ne visus sukelia
Griv. parašė:
failo nerasta, arba atidsro kazkoki dokumenta bet jis tuscias
Mano tik du is triju buvo ikelti.
Sveikos, merginos juongiuosi prie jūsų. Turėjau gegužės 4 d. laikyti vairavimo egzaminą Regitroje, bet kadangi vėl neišlaikiau mokyklinio egzamino, tai nukėliau egzaminą į 16 dieną. Mokyklinį egzaminą šiandien laikiau 5 kartą, net neišvažiavau iš aikštelės, kadangi paliečiau gairelę išvažiuodama iš riboto ploto juostos. O visas kitas figūras padariau ideliai. Taip gėda prieš save, jaučiuosi visiška kauše, o ir vyrui jau gėda sakyti, kad vėl neišlaikiau
Jau turbūt galvoja, kad man teisių gauti nelemta
Dar dėl nėštumo jaučiuosi labai nesusikaupusi. Bijau ir pagalvoti apie Regitrą, jau dabar kojos dreba.
Lesik parašė:
Sveikos, merginos juongiuosi prie jūsų. Turėjau gegužės 4 d. laikyti vairavimo egzaminą Regitroje, bet kadangi vėl neišlaikiau mokyklinio egzamino, tai nukėliau egz…
Labas, mokyklini islaikiau is pirmo karto, miestas mano nedidelis, tai gan nesunku. Svarbiausia nesijaudinti, ir viskas bus gerai. Siandien uzbaigiau pamokas mokyklelej, beliko egzaminas Regitroje, bet jauciuosi rami. linkiu sekmes.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai