Amir parašė:
bet kaip suprantu, tai šiomis dienomis V nedirba? turiu penktadienį vizitą, tai labai tikiuosi, kad ji bus
Aš pas ją ketvirtadienį privačiai turiu vizitą.
Amir parašė:
bet kaip suprantu, tai šiomis dienomis V nedirba? turiu penktadienį vizitą, tai labai tikiuosi, kad ji bus
Aš pas ją ketvirtadienį privačiai turiu vizitą.
Saulesspindulelis1 parašė:
Sakykit, o kaip su savaitgaliais? Ar dirba kazkas is gydytoju? Bijau, kad man savaitgali iseis 2 cd ir apziuros niekas nepadarys su vaistu skyrimu🤔
Dirba. Man prieš punkciją šeštadienį buvo apžiūra. Apžiūrėjo, kas būdėjo. Skyrė vaistų. Padarė kraujo tyrimus.
Simansy parašė:
Gal zinot kada tiksliai V iseina i dekreta?
Jai ši savaitė paskutinį, sakė dar spalį bus, bet tam tikrom dienom, pavaduos kolegas, man vizitas po 2 savaičių, tai jau sakė užsirašyti pas kitą gydytoją
N.E.R. parašė:
Dirba. Man prieš punkciją šeštadienį buvo apžiūra. Apžiūrėjo, kas būdėjo. Skyrė vaistų. Padarė kraujo tyrimus.![]()
Ačiū🙂
Stormy parašė:
Sveikos, ar galit pasidalint, ar ilgai teko laukti eileje Santarose? Prieš kiek laiko pavyko užsiregistruoti pirmam vizitui? Labiausiai domina G bet nebūtina. Būsiu…
Na siaip koki menesi laukem pas G vizitui, tada atostogosvdar bubo jam tai nusitęsė mums. Nes pradejom birzeli o va ikelimas tik vakar buvo 🤷
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai