vakarest1 parašė:
O ar yra cia Klaipedieciu?
Gargždai😉
Daugumai astma sergančių vaikų pirmieji ligos simptomai pasireiškia sulaukus 5-ojo gimtadienio. Skaityti
visą straipsnįvakarest1 parašė:
O ar yra cia Klaipedieciu?
Gargždai😉
...Doroti... parašė:
Gargždai😉
Dekui, teko Klp pabuvoti, kaip tycia pradejo koseti ir uzkimo. Taip išsigandau, nes girdejus blogų gandų apie Klp ligoninę 🙈
vakarest1 parašė:
Mielos moterys, ar jūsų vaikučiai irgi labai pikti gerdami montilokasta? Aš nežinau, ar čia 4 metų krizė, ar pašalinis poveikis, bet sutapo, kad dabar pradėjus šį v…
Nesu.pastebejus...gal jaučia kažkokį šalutinį poveikį?
Alisa_miau parašė:
Sakykit, gal žinote kokias tarptautinės vaistinės kur būtų galima internetu su receptu įsigyti flixotide 50 mg, kažkada draugės vyras iš Lenkijos parvežė, bet neaiš…
As tai pati vaziuosiu isigyt. Sake, mano gydytoja, kad visai kitas vaistas, palyginus su situ montelokastu.
vakarest1 parašė:
As tai pati vaziuosiu isigyt. Sake, mano gydytoja, kad visai kitas vaistas, palyginus su situ montelokastu.
Na nesinori važiuoti specialiai 400 km.del vaisto..
Alisa_miau parašė:
Na nesinori važiuoti specialiai 400 km.del vaisto..
Na, o mes nuvaziuosim
kas tie 400 km, kai iki juros tiek pat. O prie jos mes kas menesi, pora lekiam pasibuti.
vakarest1 parašė:
Na, o mes nuvaziuosimkas tie 400 km, kai iki juros tiek pat. O prie jos mes kas menesi, pora lekiam pasibuti.
Mūsų jūra tik vasarą, o važiuojant į tokią ilga kelionė reikėtų tuomet ir kokį didesnį pirkimą suplanuoti kad apsimoketu
bet šiaip turėtų būti lengvesnis būdas įsigyti nei pačiam vaziuoti..tiesa, šiandien tik grizom iš ligoninės, jau trečią kartą per pusmetį..o kas bus kai išeis į darželį ir virusas po viruso...man darosi negera
Alisa_miau parašė:
Mūsų jūra tik vasarą, o važiuojant į tokią ilga kelionė reikėtų tuomet ir kokį didesnį pirkimą suplanuoti kad apsimoketubet šiaip turėtų būti lengvesnis būdas į…
Tai mes ir apsipirksim šio bei to tuo pačiu, nors kiek esam buvę, tai didelio stebūklo nepamatem.
Mes megstam keliauti, ypac as, tai man pramoga. Nes sedejimas 4 metus namie, del jos ligu, baigia isvest is proto.
Mano po ligonines taip ir nebuvo darze, daugiau nei menuo jau, o vesti reikes irgi nezinau kaip cia bus 🙈
O jus i ligonine, nes nesuvaldot priepuolio vaziuojat?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai