Jurgita @ parašė:
Pas kurį urologą lankėtės?
Mes lankemes Panevežyje, tai nežinau ar aktualu🙂
Gavus spermos (sėklinio skysčio) tyrimų rezultatus iškyla begalė klausimų: ką jie reiškia ir kaip juos vertinti? Skaityti
visą straipsnįJurgita @ parašė:
Pas kurį urologą lankėtės?
Mes lankemes Panevežyje, tai nežinau ar aktualu🙂
Viltis29 parašė:
O ar kam buvo taip,kad jei pas vyrą bloga kokybė tai moters nei netyrė? Nes mano vyro kadangi bloga spermos kokybė, manęs visiškai niekas netiria ir sako,kad jei ci…
O kokių tyrimų Jūs norit ? Kraują galit savarankiškai pasidaryti Antejoje ar kitur , pas ginekologe galite nueiti kad ir privačiai.
Donciuta parašė:
Sveikos,
Sveiki, nepatingėkite nuo pradžių perskaityti šio forumo. Daug sėkmės istorijų, patarimų! Foto su vyrų tyrimais ir tolimesniais veiksmais, ką ir kaip darė ir nemažai pastojo natūraliai. Sėkmės visoms!
Old Navy parašė:
Sveiki, nepatingėkite nuo pradžių perskaityti šio forumo. Daug sėkmės istorijų, patarimų! Foto su vyrų tyrimais ir tolimesniais veiksmais, ką ir kaip darė ir nemaža…
Ačiū už patarimą! Pasiraitoju rankoves ir skaitau 😊
Sveiki,norečiau komentaru del vyro spermogramos ir šeip del visos situacijos.Situacija ne mano,drauges tik ji TD nesinaudoja
Žodžiu,drauge planuoja vaikeli nepilni metai.Pradejo tyrimus,turi PKS.36 metai,vaikutis butu pirmas.Kaip tik šiandien daresi kiaušintakiu praeinamuma,viskas puiku-praeinami be jokiu kliučiu
Bet gyditojas iškart pasake kad šansu nelabai yra ir iškart siule dirbtini apvaisinima(embrioniu ikelima)Sakė,spermograma prasta,jai nevyksta ov -šansų pastot naturaliai nėra.Bet ar tikrai nėra?Ar negalima tos ov pastimuliuot bent jau pirmiausia ir pabandyt?Ikeliu ir vyro spermograma,gal turesit patarimu,ar minčių kaip geriau toliau elgtis.Ačiū

Jura27 parašė:
Sveiki,norečiau komentaru del vyro spermogramos ir šeip del visos situacijos.Situacija ne mano,drauges tik ji TD nesinaudoja![]()
Na jie turbūt juokauja, spermograma tikrai nėra prasta: su keliais milijonais pastoja, o čia virš 200 mln. 😮 Gal A judrumas ir prastokas, bet tokius dalykus dažniausiai vitaminais galima pataisyti be problemų, o visi kiti rodikliai tikrai geri. Gal reikėtų normalesnio gydytojo paieškoti, kuris neskubėtų iškart su pagalbiniais.
Jura27 parašė:
Sveiki,norečiau komentaru del vyro spermogramos ir šeip del visos situacijos.Situacija ne mano,drauges tik ji TD nesinaudoja![]()
Ai nors dabar pastebėjau, kad agliutenacija yra nemaža ir antikūnių - tai tas dar šiek tiek komplikuoja. Gali būti, kad kažkokia trauma buvo. Geriausia būtų pas andrologą apsilankyti, nes situacija tikrai gali būti pataisoma.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai