ruta056 parašė:
As nesitariau nors lankiausi privaciai pas narbutieneGal del to kad jau man antras vaikiukas, tai sakiau betkokiu atveju gi pagimdysiu niekur nedingsiu
papuo…
jo man teko pagulet tai tikrai visi faini daktarai
ruta056 parašė:
As nesitariau nors lankiausi privaciai pas narbutieneGal del to kad jau man antras vaikiukas, tai sakiau betkokiu atveju gi pagimdysiu niekur nedingsiu
papuo…
jo man teko pagulet tai tikrai visi faini daktarai
ruta056 parašė:
Tai vat ir bereikalo moket kad atvaziuotu na nemaciau prasmesnes vistiek visa darba atlieka akusere praktiskai
tai nusprendziau geriau mazajam kazka uz tuos …
tai mes ir taip pat mastom,ne ji ar jis ka pades viska juk paciai teks daryt
Na as irgi linkstu prie to, kad nesitarti is anksto. Juk ir taip mokam sveikatos draudima, kas menesi gi nuskaiciuoja nemazus pinigus, tai atrodo uz ka dar moketi. Kita vertus del vaikelio atrodo bet ka padryciau. Domejausi siek tiek tais gydytojais, girdejau yra kazkokia senyvo amziaus gydytoja, apie 70 metu jai, kazin kaip ji, ar nieko negirdejot? Man tas amzius siek tiei abejoniu kelia.
As ir visa laika sakiau, kad su niekuo nesitarsiu, o va ir pakiso velnias koja mano mazoji tokioje pozoje iitaisiusi nuo pat pradziu, kad 5% kad ji apsivers. Tai siand ejau pas Urbonaviciu ir susitariau, tai jeiiki rugsejo 3 d mazoji mano nesivers rugsejo 5 d darys cezari
na man mano ginehologe Kemekliene sake, kad yra kazkokia 70mete, o blauzdziuniene sake nebedirba. Tai nezinau dabar, gal jos info pasenusi. Kai eisiu si menesi i paskaita, reikes tikslia info susirinki ten vietoj. Ar negirdejot, dar nesikelia gimdymo namai i ligonine, sake rugpjuti jau tikrai kelsis. Bet aisku kaip visda jauciu veluos.
Dainora1988 parašė:
As ir visa laika sakiau, kad su niekuo nesitarsiu, o va ir pakiso velnias koja mano mazoji tokioje pozoje iitaisiusi nuo pat pradziu, kad 5% kad ji apsivers. Tai si…
Bet ar tokiu atveju butina is anksto tartis, taigi man atrodo irgi galima nesitarti, jei rdikes Ufbonaviciu ir siaip iskvies, nebent tau paciai ramiau taip.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai