simute89 parašė:
Tikiuos iki vasario vidurio susitvarkys![]()
tikiuosi ir as kad iki naujiu metu viskas bus tvarkoj
simute89 parašė:
Tikiuos iki vasario vidurio susitvarkys![]()
tikiuosi ir as kad iki naujiu metu viskas bus tvarkoj
simute89 parašė:
Ir man idomu ar daro epidura.nes kuo toliau tuo labiau jo manau reiks.o raso moteriskes(pries tris metus kur gimde) kad nedaro,nes neturi daktaro tam.
naujuose gimdymo namuose kiek girdejau darys lyg ir anksciau tai tikrai nedare
o betkokiu atveju ir be epiduros pagimdysite
pades leliuka ant krutines ir visus vargus pamirsite
realiai tai ne visoms gi taip labai ir skauda,priklauso kiek skausmui jautri...su pirmu epidura dare tai miegojau...su situo klecku tai na paskaudejo...tuo metu atrode kad net labai skauda...bet dabar jau pamirsau viska ir net apie mergyte pamastau...bet vyras net girdet nenori
beja besilaukiancios leliuku gal ka domina suknytes? turiu dvi visiskai naujas suknytes,nusipirkau ir ne karto neapsivilkau
su eitiketemis
www.musumazyliai.lt/apranga-nestukems/sukneles-sarafanai/1565335-nestukes-suknele?ch=u ir tokia www.musumazyliai.lt/apranga-nestukems/sukneles-sarafanai/1565197-nestukes-suknele?ch=wd
blizgutisss591 parašė:
gimdymo namai ligonineje bus tik po naujiu kolkas dar yra senoje vietoje
gimdyma namai jau ligoninej,mana ginekologe sake jei kas iskart ten vaziuot i trecia auksat
donata25 parašė:
gimdyma namai jau ligoninej,mana ginekologe sake jei kas iskart ten vaziuot i trecia auksat![]()
Nuraminai, žinosiu kur važiuot reikalui atėjus
kas del epidiuro kurios bijot skausmo o nebijot durio i nugara per saremius ramiai isgulet kol ives kateteri nes jai sujudesi gali gi ne ten pataikyti ir tada liudnu pasekmiu,as epidiuro bijojau labiau nei gimdymo, man tai atrode baisiai tai pirma karta gimdydama nei minties neturejau ta darytis ir antra karta neimciau,man asmeniskai gimdymas nera toks baisus skausmas esu kentusi ir didesni skausma
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai