rasiux00 parašė:
Dėkoju 🙂
Nes aš atsimenu 1 diena prieš mm vos vos ižiurima buvo bet galvoju gal isdziuvimas o kai 1 diena velavo pasidariau ryskiai teigemas buvo va koks
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįrasiux00 parašė:
Dėkoju 🙂
Nes aš atsimenu 1 diena prieš mm vos vos ižiurima buvo bet galvoju gal isdziuvimas o kai 1 diena velavo pasidariau ryskiai teigemas buvo va koks
Auksele233 parašė:
Kaip faina 🥰 sveikinimai 💝
rasiux00 parašė:
Kaip faina 🥰 sveikinimai 💝
Mano džiaugsmeliui jau 1 menesis ir 20 dienu🤩
Sveiki reikia patarimo šiais metais pirma karta pasimylejome be apsaugu prieš 5 dienas tada man buvo 5 dienos po ov .vakar mes vel mylejomes be apsaugu man iki menesiniu turejo buti 4 dienos bet šiandien prasidejo ryte kraujavimas skaudejo pilvo apačia bet dabar negausus šviesiai raudonai ir nežinau ar tai gali buti implantacija ? Ar tiesiog menstruacijos?
Sveikutės, aš čia dar naujokė virš mėnesius, žiūrėkit man virs 1mėn ir 5 dienos vėluoja, tai pasidariau jau kokius tris testus ir visi teigiami trečiadienį buvau echoskope tai pagal savaites man dabar 4 sav. Ir 6 dienos ir meldžiuosi kad tik nekraujuočiau ir viskas būtų sklandžiai, bet man vos vos kažkas rodosi panašaus į kraujuką bet tik vos vos. Tai gal jau implantacinis? Sakė kad įtaria nėštumas nes pas mane 8 milimetrai, dar šiandien dariausi testa buvo ir teigiamas. Patarkit merginos ką daryti
skaiste55 parašė:
Sveikutės, aš čia dar naujokė virš mėnesius, žiūrėkit man virs 1mėn ir 5 dienos vėluoja, tai pasidariau jau kokius tris testus ir visi teigiami trečiadienį buvau ec…
O tai ką Jūs galite padaryti? Gyventi toliau. Bus implantacinis arba persileidimas, arba dar kažkas. Kraujuodavau praktiškai visą nėštumą periodiškai. Nei persileidau, nei šiaip kokių problemų turėjau. Dirbau iki pat gimdymo, gyvenau įprastą gyvenimą. Taip, kartais kraujavimas reiškia prasidedantį persileidimą, bet nieko pakeisti negalite. Nėštumas tiesiog per mažas, kad būtų galima kažką padaryti.
Netipiška parašė:
O tai ką Jūs galite padaryti? Gyventi toliau. Bus implantacinis arba persileidimas, arba dar kažkas. Kraujuodavau praktiškai visą nėštumą periodiškai. Nei persilei…
Tiesiog mes planavome šį vaikutį, kad galėtumėm jau džiaugtis. Tikiuosi kad viskas bus gerai. Nes po persileidimų labai sunku pastoti :(( meldžiuosi kad tik viskas būtų gerai
skaiste55 parašė:
Tiesiog mes planavome šį vaikutį, kad galėtumėm jau džiaugtis. Tikiuosi kad viskas bus gerai. Nes po persileidimų labai sunku pastoti :(( meldžiuosi kad tik viskas…
Pirmiause nurimkite, pasidarykite kraujo tirimus hgc ir prg matysite kaip auga ir ar netruksta progesterono taip bus lengviau nurimti 🙂beja inplantacija jau buvo gi mato nestuma todiel tai ne inplantacinis tepliojimas.
Sveikos, šiandien nutiko toks keistas įvikis. Ryte pabegiojus grįžau namo ir nuėjusi į tualetą pamačiau, kad kraujuoju. Tai negali būti mėnesinės, nes po jų praėjo vos savaitė. Niekada nėra taip nutikę.Dabar jau nebekraujuoju. Kaip manote verta sunerimti ir registruotis pas ginekologę? Ar čia šiaip organizmas krečia pokštus 😶
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai