g.montvile1992 parašė:
Bet kaip keista nes niekada taip nėra buvę 🙂 bandysiu už poros dienų dar pasidaryti testą
Butinai
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįg.montvile1992 parašė:
Bet kaip keista nes niekada taip nėra buvę 🙂 bandysiu už poros dienų dar pasidaryti testą
Butinai
Labas , mėnesinės nereguliarios , vakar po sueities pastebejau rožini tepliojima ant popieriaus vc, praeitos mm buvo liepos 3d. tai galima sakyti veluoja savaitę , (nieko naujo nes visada veluoja) galvojau kad mm pareina bet šiandien jau nebuvo jokio tepimo🙄 pasidariau šiandien bitutės testuka neigiamas
Labas vakaras, palei programėlę rodo 3d rugpjūčio buvo ov,ir kaip tik su vyru turėjom lytinius santykius su pabaigimu viduje. Visad pora dienų prieš mm pateplioja biškį ,penktadienį patepliojo, o vakar turėjau jau susirgti(palei programėlę) bet nesusirgau,truputį laaabai mažai pasirodė rudų išskyrų,pilvą biškį maudžia,nugarą skauda,atrodo va va jau tuoj susirgsiu,šiandien tas pats,tik nugarą biškį daugiau skaudėjo,bet tas pats,rudų išskyrų ant paketo tik pasirodė labai nedaug ir viskas,tualetinis beveik švarus,vos vos gal tik laaaabai ružavo kraujo buvo pora kartų,bet vos įžiūrimai,vakar ir šiandien testai neigiami,ar galėjo būti implantacinis? Jeigu tą 3d maždaug užkibo tai rytoj tik dvi sav būtų,gal dar anksti rodyt NT? Dariausi ir juostelinį, ir elektrinį.
Laura28 parašė:
Labas vakaras, palei programėlę rodo 3d rugpjūčio buvo ov,ir kaip tik su vyru turėjom lytinius santykius su pabaigimu viduje. Visad pora dienų prieš mm pateplioja b…
O ne per vėlai implantaciniam kraujavimui?
Paciai buvo panasiai, menesiniu diena pasirode siek tiek kraujo, galvojau implantacinis.. bet testai visi buvo neigiami..ir mmm atejo po 10 dienu vėlavimo.
Linkiu, kad jums taip nebutu
Laura28 parašė:
Tikiuosi kad neateis 😁 prieš metus buvo kad atitikdavo visad programėlę (+-1d) poto metai laiko jau kaip visad per anksti ateina( palei programėlę)😁 o dabar va čia…
Oi zinau ta jausma
nes mano irgi reguliarios, +-2 dienos, o tada sukvailiojo
Laura28 parašė:
Maniškis jau špygas laiko kad neateitų,o man tai baimės pilnos kelnės 🙈😂😂
Laikom spygas kad tik neateitų!!
Man turetu 24d prasidėti, taip nelaukiu!!! Bet jauciu, kad ateis, nors jokiu pms pozymiu nejaučiu. Šiaip gera savaite pries jau būdavo pamaudenimai, skausmai ir pan..
Laura28 parašė:
Man prasidėjo va naktį🙄🙈 o taip tikėjausi🤭 tikiuosi Jums bent neateis😁😁
Oi tos nelabosios!!!
Aciu
tikiuosi nesulauksiu!!!
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai