Hanasa parašė:
Pamatuok bkt ir bus aisku
Sveikinimai jums! O del bkt tai ka parodytu viena karta paziurejus? nematuoju ir nesu matavus.. Man rodo dabar idealia temperatura bet mm dar nėra, teplioja toliau.
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįHanasa parašė:
Pamatuok bkt ir bus aisku
Sveikinimai jums! O del bkt tai ka parodytu viena karta paziurejus? nematuoju ir nesu matavus.. Man rodo dabar idealia temperatura bet mm dar nėra, teplioja toliau.
Daiva1978 parašė:
kokius geret?
Is GNLD naturalus formule 4 ir omega3 plius
O as visokiu omega3 geriu didelem dozem nes man migrena dar provitaliti, calci magni, c vit. Betagarda.
Hanasa parašė:
Is GNLD naturalus formule 4 ir omega3 plius
O as visokiu omega3 geriu didelem dozem nes man migrena dar provitaliti, calci mag…
zodziu, niekada nezinosi kuriai kas padejo, viskas D valioje...
Rasa_ parašė:
Sveikinimai jums! O del bkt tai ka parodytu viena karta paziurejus? nematuoju ir nesu matavus.. Man rodo dabar idealia temperatura bet mm dar nėra, teplioja toliau…
As matavaus kelis men tai zinau kokia buna po ov buna 37 ar netoli 37 o kai mm arteja iskart nukrenta iki 36.6 cia tik prabudus nesvarbu kokiu laiku, nesitikekau nestumo it sy men galvojau susilaike nuo skraidymo bet bkt buvo pakilus visas 3d kai jau velavo tai ir paskatino pdsryt nt
Hanasa parašė:
As matavaus kelis men tai zinau kokia buna po ov buna 37 ar netoli 37 o kai mm arteja iskart nukrenta iki 36.6 cia tik prabudus nesvarbu kokiu laiku, nesitikekau ne…
Bandysiu tada ryt pabudusi pasidaryt iš karto, ačiū
sima528 parašė:
Sveikutes. Norejau paklausti jeigu menesines buna labai ilgos 37—42 dienos. Po menesiniu praejo 4 dienos ar galetu ivykti ovukiacija ? Nes kazkaip maudzia kaire kia…
Jusu ovuliacija isvis turetu buti tik po kokiu 3sav. mazdaug savo ovuliacija gali pasiskaiciuoti ir ovuliacijos skaiciuokleje, o jei gerai pazystate savo organizma tai ir lipnios iškyros buna (ne visoms).
Daiva1978 parašė:
zodziu, niekada nezinosi kuriai kas padejo, viskas D valioje...
Kaip Daivute laikaisi, kaip mamos sveikata?
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai