Violetukas parašė:
Dar labai graziai atrodo ant didelio kugio suklijuoti dideli kriaukliniai makaronai, superine eglute gaunasi, apipurski apklijuoji kokiom dekoracijom nu super![]()
kaip ta baliona darai?, o cia 12nr, ta eglute
?
Violetukas parašė:
Dar labai graziai atrodo ant didelio kugio suklijuoti dideli kriaukliniai makaronai, superine eglute gaunasi, apipurski apklijuoji kokiom dekoracijom nu super![]()
?
DaivAda parašė:
Ir man kai tik reikia eiti i lauka, tai su verksmais rengiasi.. Nors dabar pasisodinu ant keliu sau ir tada rengiu, siek tiek geriau![]()
as ir sodinuos ant keliu, ijungiu multika tai bisky uzsiima
bet visvien ant galeko kai eina striuke ir kepure buna ragas
ir taip vercias atgal, kad vos eina suvaldyti
vargas
loreta111 parašė:
O as nekeiciu nakti pamperso, nes jis labai jautrus atsikelia is karto ir td jau viskas nebemiega, isibalansuoja vaikui miegelis, tai sakiau reikes bandyti norvegiskas vienas sauskelnes isgryre labai sake vaikai tikrai sausi atsikelia![]()
pas mus tai ne tame problema, kad pampis pilna... as tai jei tik pasisisioja ir nelieka slapes butinai keiciu, mazgis musu tai kietai miega, net neatsibunda. Kartais net neatsibunda kai ji visa perengineju, nes slapes, truputi pasimuisto, bet iki galo neatsikelia
Arbatele parašė:
nu zinok mane irgi labai erzina tas klykimas, o jau kai riestis pradeda, tai vaje vaje...bet cia tai tik namie jeigu rengiames, jeigu kur svetimoj vietoj siek tiek ramiau buna
![]()
joa maniskis ir taip riecias atgal, pas mus ir svetimoje vietoje tas pats
Sonacius..o gal jusu vaikis ranka kisa miegodamas i pampi..?
ar per virsu ar sona..? o gal leiskit jam pries miega gerai ant puodo pasedet, vakare maziau skysciu ir pavyks isvis be pampio..nes pagal jusu pasakojima, man susidaro ispudis, kad vaikas ten rankas prikisa..gal jam nepatogu, ar dar kas ..ir vienokiu ar kitokiu budu ten krapstydamas atkelia kai sysiu daro..
Sonacius parašė:
pas mus tai ne tame problema, kad pampis pilna... as tai jei tik pasisisioja ir nelieka slapes butinai keiciu, mazgis musu tai kietai miega, net neatsibunda. Kartais net neatsibunda kai ji visa perengineju, nes slapes, truputi pasimuisto, bet iki galo neatsikelia![]()
As jau dabar sakiau bandysim maziau pienuko gerti pries miega..
Mamukas, o maniskis db nesenai tik pradejo pasedeti ant puoduko bet i ji nieko nedaro
tad su puodu mes ne draugai dar..
Arbatele parašė:
Ar jusu vaikuciai rengiami verkia? Nu mano taip klykia, rieciasi kad baisu. Kai einam i lauka man tai lb nemalonu taip ji klylinti. Bandziau visokiais budais juokint, linksmint, bet apsirengimas nemielas nors tu ka.
Mums niekad apsirengimas nekele bedu, buna kartais pazirzalioja jei ne nuotaika, bet dazniausiai graziai ramiai rengiames, zino kad eis i lauka, tai jam patinka
snopsike parašė:
?
Jo 12, ir yra tie burbulai aprasyti kaip daryti, ten is laikrasciu vynioji burbula, paskui suspaudi siulais, ir karstais klijais lipdai makaronus
nu atrodo labai originaliai
Malinka3 parašė:
Daiva, mturejau omeny MM. Bet lyg ir taip mane suprato.
as snekejau apie PMS neina jo nepastebet
o MM trunka lygiai 5dienas.
nu ziauriai esu db nepatenkinta sawo ciklu,kazkaip issimuse lb is weziu,o buwo kaip laikrodis,bet sirgdavau 7 dienas ir lb gausiai ir skausmingai,o db praktiskai nebeskauda,zdz nei taip nei taip gerai
maniskis normaliai rengiasi,nei verkia nei ka,buna kad pasimuisto ir pacypauna bet seip lb tvarkingai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai