2012.12.03 10:35 (prieš 13 m.)
erty87 parašė:
2 sav trunka
newartoju nei kt nei dar kazko...issipuciu nerealiai,alkis zveriskas,bet su ta diena kai susergu viskas stoja i wezes,bet tos dvi sav tai kazkoks kosmaras,iki pastojimo tokiu cirku nebuwo,sirgau kaip laikrodis,o db piewos....
o mano Ignas priwengia swetimu zmoniu,turi apsiprasti,mane matyti,pradzioj swetimam geriau net nesiliest ir iswis jei pamates zmogu verkia tai susidraugawimas ilgiau trunka. asmeniskai man lb patinka tokie vaikai,kur siek tiek sartmatlywi,nelekia kai kur nors nueini, o tyiai ramiai apsipranta
ypac kai wyresni jau buna,nes kai yra tokiu kur neswarbu swetimas neswetimas,ka noriu ta darau,atejo i swecius ir nieko nei klasuia ar jam ka galima ar ne,uzsiema sawo reikalasi,kurie kartais seimininkams nelb patinka
zdz megstu nedrasuolius
joa as ir tokiu negaliu pakesti vaiku...ugniuko pusbrolis toks, tai taip nervuoja, jam 5 metai, ilekia stalcius krausto, visur lenda i spintas...istisai turi drausminti, kad ne namie esa...po to kaimynus pamato, o zmones jau metuose gerai, tai isvis jokio mandagumo rekia labas vardu kviecia ir pirmas sakinys duok saldainiu
nu krc isgirstu ir griuti noris, kad tevai taip leidzia....man tai vyresni visada jus turi buti, o ne tu, ir apskritai kazkokia pagarba turi buti...o ten tai taip negraziai elgias, o tevai net nesiruosia jo drausminti...