sweeet24 parašė:
Sveikutes, prisijungiu ir asSilainiai
![]()
Sveika!
Esu iš Dainavos, bet registruota Šilainiuose, todėl lankaus toje poliklinikoje, o tu?
sweeet24 parašė:
Sveikutes, prisijungiu ir asSilainiai
![]()
Sveika!
Esu iš Dainavos, bet registruota Šilainiuose, todėl lankaus toje poliklinikoje, o tu?
giria parašė:
As netoli Silainiu gyvenuzadu eit i avent paskaitele kai bus silainiu poliklinikoje, apie zindyma, tik laukiu kol busiu laisva nuo darbu
![]()
Labas ir as planuoju eiti i ta paskaita lapkricio 9 d
tik idomu ten reikia isankstines registracijos ar ne?

Stelute1 parašė:
Labas ir as planuoju eiti i ta paskaita lapkricio 9 dtik idomu ten reikia isankstines registracijos ar ne?
![]()
Kad nematau jokių telefonų, kad parašytą būtų dėl registracijos, žadu ir aš keliaut, nors Jūs jau turit abi kuo didžiuotis, aš dar tik 18sav
floora parašė:
Kad nematau jokių telefonų, kad parašytą būtų dėl registracijos, žadu ir aš keliaut, nors Jūs jau turit abi kuo didžiuotis, aš dar tik 18sav![]()
Nera didelis tas skirtumas, gimus leliams uz keliu menesiu visai nebesijaus
siaip man eitu 28 savaite, bet pagal echoskopa rodo kad apie 1.5 savaites didesnis, tai ir cia persistaciau savaites. Norisi greiciau termino sulaukti
floora parašė:
Sveika!Esu iš Dainavos, bet registruota Šilainiuose, todėl lankaus toje poliklinikoje, o tu?
Pas ka lankaisis silainiuose ?
Stelute1 parašė:
Nera didelis tas skirtumas, gimus leliams uz keliu menesiu visai nebesijaussiaip man eitu 28 savaite, bet pagal echoskopa rodo kad apie 1.5 savaites didesnis, t…
as uz keletos sav eisiu pasimojuot su mazium, tai pažiūrėsim, gal ir man pakeis savaites
Erikute202 parašė:
Pas ka lankaisis silainiuose ?![]()
Pas Jakutienę, iš pradžių tai man labai nepatiko ji, nes turėjau persileidimą pirmąjį, tai kažkaip atsaini visiškai, bet su šiuo nėštumu nuomonė pasikeitė, o pati?
Labas rytas mergaites
as tai planuoju kazkur gruodzio gale eiti, maciau, tik kad yra mokama, 3 euriukai ale
bet drauge sake eit, smagu ir dovaneliu duoda
buteliuka dar kazka, sake nauda yra
del regsitracijos irgi kazkaip neuzmaciau, reiks pasinagrineti
o as irgi buvau pas Jakutiene, pacioje pradzioje, patvirtinimui, jog laukiuosi, tai maloni buvo, nors irgi atsiliepimai nekokie visai buvo, taciau, graziai elgesi, viska ten parode, net nesitikejau 8 savaiciu tiek daug suzinot
bet dbr lankausi arciau namu
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai