Simansy parašė:
Laba. Realiai vaisingumo gine ir pasakys ar reikia lp. Jei mazas amh, nerekomenduos lp
As pati nenoriu LP. Man idomu ar itakoja ivf veiksminguma endometrioze
ar mazesni sansai kad pavyks ..
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnįSimansy parašė:
Laba. Realiai vaisingumo gine ir pasakys ar reikia lp. Jei mazas amh, nerekomenduos lp
As pati nenoriu LP. Man idomu ar itakoja ivf veiksminguma endometrioze
ar mazesni sansai kad pavyks ..
Fideli parašė:
Sveikos merginos . Ar galima darytis IVF , neatlikus LP ? Man nustatyta endometrioze 2cm cist, bet echo budu. Ne viena ginekolige patvirtino. Nepavyksta pastoti du…
Tikrai nebutina lp, geras ivf gydytojas jums net uzdraus lp daryti. Paskirs endo vaistus, sudelios plana
Fideli parašė:
As pati nenoriu LP. Man idomu ar itakoja ivf veiksminguma endometriozear mazesni sansai kad pavyks ..
Lp itakoja kiausidziu rezerva ir po lp mazeja kiausides. Taip maziau gausite maziau folikulu = embrionu. Todel lp tikrai nerekomenduojama. Geras gydytojas susitvarko puikiausiai be lp.
onnellisuus parašė:
Lp itakoja kiausidziu rezerva ir po lp mazeja kiausides. Taip maziau gausite maziau folikulu = embrionu. Todel lp tikrai nerekomenduojama. Geras gydytojas susitvar…
O jus gal turejote panasia situacija ?
man atsisake kompensuoti ivf kadangi nesutikau darytis lp
Fideli parašė:
O jus gal turejote panasia situacija ?man atsisake kompensuoti ivf kadangi nesutikau darytis lp
![]()
As turejus 3 lp. Vienas ivf gydytojas sake vis lp darytis as kvaile dariausi. Rexultato nebuvo endo sugrizo su pirmom mm. Pakeiciau gyd ir ji grieztai uzdraudusi lp buvo ir sake kad tai buvo blogi sprendimai. Isitikinau kad ir be lp buvo galima pastoti.
O jus turite koki israsa kur jums nustaryta endo st? Jeigu taip jums lp nebutina.
Jie skaiciuoja nuo paskutines lp 2m bandyma pastoti. Mano atveju kada gi buvo 4st mums skaiciavo net 3men po op ir mes gavome kompensacijas 2. Daremes visus ivf rygoje
Sveikos, kaip gydoma šita liga? Man ją diagnozavo ir paskyrė kontraceptinių tablečių, bet taip pat pasakė, kad pageidautina pastoti, bet aš nenoriu turėti vaikų, tai visą vaisingą laikotarpį ir turėsiu gerti kontraceptines tabletes? Nes kaip suprantu jie tik prislopina šitą ligą🤷♀️
SamantaLa11 parašė:
Sveikos, kaip gydoma šita liga? Man ją diagnozavo ir paskyrė kontraceptinių tablečių, bet taip pat pasakė, kad pageidautina pastoti, bet aš nenoriu turėti vaikų, ta…
Vaistai bus geriami iki menopauzes, kity atveju liga progresuoja. Ji nera pagydoma.
Sveikos, na va as jau po lp, beveik baigiu atsigauti🙂 sake yra mazu nereiksmingu zidinuku tad sutvarke ir isoperavo cista , nustate 3st. Dabar sake pastoti turiu puse metų jei ne tuomet skirs visannette kad nepradetu vel plisti 🤷♂️ tik siektiek neramina kad vyras vairuotojas 🤯 dabar klausimas kada po laporoskopijas vel prasides mm? Ciklui tai itakos neturi?
Agne26 parašė:
Sveikos, na va as jau po lp, beveik baigiu atsigauti🙂 sake yra mazu nereiksmingu zidinuku tad sutvarke ir isoperavo cista , nustate 3st. Dabar sake pastoti turiu pu…
Man prasidejo po menesio
Nes lp dare ciklo pradzioj kiek pamenu
onnellisuus parašė:
Man prasidejo po menesio![]()
Nes lp dare ciklo pradzioj kiek pamenu![]()
Man savaitę po mm tai turbūt galima tikėtis kad kaip priklauso ir susirgsiu🙂🙂
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai