glia parašė:
o del ko iplyso implantas ir kaip ta pajautet? ar yra kazkokie konkretus simptomai kuomet iplasta implantas?
man irgi įdomu
glia parašė:
o del ko iplyso implantas ir kaip ta pajautet? ar yra kazkokie konkretus simptomai kuomet iplasta implantas?
man irgi įdomu
dovilevvv parašė:
sveikos merginos, tarpas nuo tarpo skaitinėjuosi jūsų atsiliepimus, kadangi prispaudė reikalas, gruodžio mėn keisiuosi implantus, su kuriais buvau septynis metus. …
Sekmes jums! :)) Ikvepianti istorija toms, kas dvejoja.
O kodel galejo plysti? Fizinis kruvis ar tiesiog?
Esu tikra , kad hormonai pakito ne del implantu buvimo. Daugeliui moterų tairoiditas atsiranda po gimdymo.
Del iplisimo negaliu pasakyti, kodėl. Fizinio krūvio, rodos, tikrai per daug neturėjau. Visada, visus septynis metus, per metus karta , darydavausi krūtinės skena ir tik sia vasara pasakė, kad vienoj yra pakitimų. Ėjau konsultuotis pas kelis daktarus, abu sako, kad plyses. Dar kartą noriu paminėt, visi daktarai uzakcentavo, kad būtent implantai Alergan itakoja kapsules kontrakturos susidaryma. Man ji nesusidare visa laime, as mazai isviso apie juos zinojau pries dedamasi. Del implantu pakeitimo kainos, ar ji skirtųsi, negaliu pasakyti, nes negrizau pas ta pati daktara, ir , vis delto, po septyniu metu yra kazkoks susidevejimas, manau. Gal but tai it galėjo itakoti..Si karta atidžiau viska tyrinejuosi. ..Pasirinkau daktara Jankuna, po kolkas apie ji girdėjau tik gerus atsiliepimus
dovilevvv parašė:
Esu tikra , kad hormonai pakito ne del implantu buvimo. Daugeliui moterų tairoiditas atsiranda po gimdymo.
O tu pati pajutai , kad implantas plyso? Kas daresi krutinei? Skaudejo, istino?
Sviesioji_86 parašė:
Merginos, o jus su vyrais ejot i konsultacija ar vienos?ir kaip siulytumet pjuvi daryti ar po krutine, ar per speneli?
Mielai daryciau per speneli.Bet ne visi gyd ta daro, nes komplikaciju rizika dideja.
Lauksmė parašė:
Mielai daryciau per speneli.Bet ne visi gyd ta daro, nes komplikaciju rizika dideja.
O, net nezinojau, galvojau kad galima rinktis per kur pjuvi darytis. Aciu! Turesiu omeny ;)
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai