Stirniukė parašė:
O santariskese detaliainl tyrima padaro? Ir ar greit gavot vieta tyrimui?
Gavom po 4 ar 5 dienų, tyrimas labai išsamus.
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįStirniukė parašė:
O santariskese detaliainl tyrima padaro? Ir ar greit gavot vieta tyrimui?
Gavom po 4 ar 5 dienų, tyrimas labai išsamus.
Žvorūna parašė:
Gal galite parodyti savo rezultatus? Aš aišku jau vitaminų pripirkau, pas urologą dar tik

Mum abiem pradzioj buvo panika, ypac kai ikelem tyrimus cia ir prisiklausem forumo nuomoniu. Praktiskai iskart nusprendem sukti pagalbinipo apvaisinomo keliu. Pirmiausia pasidareme visus imanomus hormonu tyrimus ir keliavome pas endokrinologe. Tyrimai buvo geri, tik mazokas testosterono kiekis, bet tai neturetu buti susije. Tuomet kreipemes iskart pas urologa, padare visus imanomus tyrimus, paseli, bet taip pat nerado prie ko prisikabinti. Praseme siuntimo i nevaisingumo klinikas bet sake neskubeti ir tris menesius pavartoti peofertili ir testosterona, o tuo metu tirti mane, nes pastoti su tokiais rodikliais imanoma ir tiketina kad pavyks su papildais atstatyti. Menesi jau geria papildus, po 2 men kartosis spermograma, jei negeres iskart kreipsimes i vaisingumo centra pagalbinian. Anksciau darytis spermograma nepatarciau, sako kad jis atsinaujina tik kas 3 men mazdaug🙂
auksiukas1 parašė:
Mum abiem pradzioj buvo panika, ypac kai ikelem tyrimus cia ir prisiklausem forumo nuomoniu. Praktiskai iskart nusprendem sukti pagalbinipo apvaisinomo keliu. Pirmi…
Labai įdomu kaip Jums seksis, būtinai informuokit
nu mane truputi guodžia, kad kiekis 6, tai visame bent į normas telpam
aš žinau
bet manau neištversiu ilgiau😂 jei nors menką pagerėjimą pamatyčiau, jau šventės būtų linksmesnės

Žvorūna parašė:
Labai įdomu kaip Jums seksis, būtinai informuokitnu mane truputi guodžia, kad kiekis 6, tai visame bent į normas telpam
aš žinau
bet manau neiš…
Gal ir mes pries sventes darysimes, ziuresim.😁 Kol kas reikia save issitirti nes itariu ovuliacijos sutrikimus... o kol neissitirsiu neverta ir vyro tyrimu kartot, tai taip tas laikas ir prabegs.🙂 Informuosiu kaip seksis, jus irgi informuokit😉
As savo vyra irgi maitinu vitaminais, nes rezultatai buvo nekokie.
Pirma karta kai tyresi liepos menesi buvo maza koncentracija, o kita karta tyresi rugseji, tai buvo blogas judrumas A. Dar itare varikocele, bet ji buvo atmesta, nes labai nezymi, ir operacija gali tik pakenkti. Spali lankemes pas toki profesoriu Vilniuje, jis pats tyrima padare prie musu, tai rezultatai buvo zymiai geresni. Kazkaip gerai nuteike. Geria vyras vitaminus toliau, atsisake aptemtu apatiniu, kartosim tyrima manau gruodi dabar. Bet labai noreciau, kad neprireiktu..
auksiukas1 parašė:
Gal ir mes pries sventes darysimes, ziuresim.😁 Kol kas reikia save issitirti nes itariu ovuliacijos sutrikimus... o kol neissitirsiu neverta ir vyro tyrimu kartot, …
Būtinai, aš save jau minimaliai prakračiau
sekmės mums
Mūza parašė:
As savo vyra irgi maitinu vitaminais, nes rezultatai buvo nekokie.Pirma karta kai tyresi liepos menesi buvo maza koncentracija, o kita karta tyresi rugseji, tai…
O kokius geriate?
Žvorūna parašė:
O kokius geriate?![]()
FertilAid, MotilityBoost ir Countboost
auksiukas1 parašė:
Merginos, gal kuri daretes pratekamumo tyrima? Idomu is ko reikia gauti siuntima ir ar visur daro si tyrima? Ar cia tik privaciai jau galima.🤔 labai noriu pasidaryt…
Na man ji dare kai salino endometriozes cista, klinikose. :/ Tiesiog tuo paciu.. Laparaskopijos metu. Zinau, kad daro ir su putomis kazkaip.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai